Έξαλλος φαίνεται να είναι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού του ΑΝΤ1, «Ποιος Θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» Γρηγόρης Αρναούτογλου με τους δημοσιογράφους της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» του ALPHA και τον τίτλο του ρεπορτάζ που αφορούσε το παιχίδι.

Συγκεκριμένα το super του ρεπορτάζ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού ανέφερε ότι οι Ράδιο Αρβύλα ξεκινούν και «εκτοπίζουν» τον Εκατομμυριούχο.

Όπως είδαμε στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα η οποία παρουσίασε το ηχητικό απόσπασμα με τον Γρηγόρη από τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera, ο παρουσιαστής μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή έδειξε τον εκνευρισμό του και είπε ότι το παιχνίδι έχει «παραγγελία» για ακόμα 100 επεισόδια και γνώριζε ότι θα αντικαταστούσε τον χρόνο των Ράδιο Αρβύλα όταν εκείνοι τελείωσαν τον περασμένο Απρίλιο. 

Μάλιστα ο παρουσιαστής απορούσε γιατί δεν τον πήρε κανείς να τον ρωτήσει τι ακριβώς έχει συμβεί ενώ αναφερόμενος στους Ράδιο Αρβύλα, να σημειωθεί ότι δεν ανέφερε τον τίτλο απλά είπε όταν θα επέστρεφε «αυτή η εκπομπή». Είναι γνωστό ότι αν και οι δύο Θεσσαλονικείς παρουσιαστές, Κανάκης-Αρναούτογλου, διατηρούσαν φιλία ετών, πλέον είναι δύο ξένοι και ευτυχώς δεν χρειάζεται να βλέπει ο ένας τον άλλο, αφού για καλή τους τύχη, η απόσταση είναι μεγάλη!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

 


Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης παγιδεύει με κοριό το αυτοκίνητο της Αγγελικής

Τηλεθέαση: Σάρωσαν Σήμερα στο ΣΚΑΪ – Αυτή η Νύχτα Μένει στον Alpha – Τι έκαναν Σασμός, Γη της Ελιάς

Σασμός: Ο Στεφανής επιστρέφει σαν όραμα και ανατρέπει τα πάντα