Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο βαριά «χαρτιά» του ΑΝΤ1 αφού οι επιδόσεις του στους πίνακες τηλεθέασης είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικές και ο σταθμός δεν σκόπευε να τον αφήσει εύκολα να αποχωρήσει, μιας και φέτος λήγει το συμβόλαιό του.

Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής, μετά τη δεκαετή παρουσία του στο κανάλι, θέλησε να… αφουγκραστεί την εγχώρια- όχι και τόσο μεγάλη- αγορά και έπειτα να αποφασίσει για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Όπως ανέφερε τόσο η Reallife όσο και ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από τη συχνότητα του Star και την εκπομπή Breakfast@ Star, ο δημοφιλής παρουσιαστής, παραμένει στον ΑΝΤ1 τουλάχιστον έως το 2027, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τριετή διάρκεια. Όπως αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα, οι σειρήνες που τον καλούσαν σε άλλες τηλεοπτικές «ακτές» είχαν ξεκινήσει από νωρίς.

Ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο, το Mega προσέγγισε τον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό, με πρόταση να επιστρέψει στο κανάλι όπου εδραίωσε την παρουσία του με τον «Όμορφο κόσμο το πρωί», ενώ οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίστηκαν και κατά τους πρώτους μήνες της φετινής σεζόν.

Δίνοντας πάντα προτεραιότητα στο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται, ο ίδιος αρχικά αμφιταλαντεύτηκε, στη συνέχεια διαπραγματεύτηκε και τελικά αποφάσισε να παραμείνει στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του σταθμού, ενώ σύντομα αναμένεται να πέσουν και οι τελικές υπογραφές. Το νέο συμβόλαιο περιλαμβάνει τη συνέχιση τόσο του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» όσο και το «The 2night show» που ξεκίνησε το 2015 και, μετά από διάλειμμα δύο ετών, συνεχίζει αδιάλειπτα από το 2018 στη late night ζώνη του σταθμού.

 

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Όσα αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης