Φοβήθηκαν μάλλον την ημέρα της Τρίτης και 13 εκεί στο Star και σε συνδυασμό με τις χαμηλές… πτήσεις που σημειώνει η συγκεκριμένη εκπομπή στην οποία είχαν στηριχτεί μέχρι να ξεκινήσει το Masterchef, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους.

Ο λόγος για το GNTM. Ο διαγωνισμός μοντέλων του σταθμού δεν πρόκειται να προβληθεί σήμερα (13/12).

Ο τηλεοπτικός σταθμός στις 21:00 θα προβάλει την ξένη ταινία «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ». Σύμφωνα με τις αλλαγές στο πρόγραμμα του Star, το νέο επεισόδιο του GNTM 5 θα προβληθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 21:00

«Η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου του επόμενου Top Model της Ελλάδας συνεχίζεται! Συντονιστείτε στον 5ο, ανατρεπτικό κύκλο του #GNTMgr, τη Δεύτερα 12/12 και την Παρασκευή 16/12, στις 21:00», ανέφερε το τρέιλερ του Star με τους τηλεθεατές του GNTM.

Ωστόσο, το κανάλι δεν μπήκε στη διαδικασία να αναφέρει, επισήμως τουλάχιστον, κάποια εξήγηση για την έκτακτη αυτή αλλαγή. Στόχος είναι να υπάρξει μια μικρή ώθηση στο ριάλιτι μόδας προκειμένου να κερδίσει στη τηλεθέαση της prime time, που παρουσιάζει έως τώρα ισχυρό ανταγωνισμό.

Προφανώς το αποψινό επεισόδιο μετακινείται καθώς συμπίπτει με τον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Αυτή βέβαια φαίνεται να είναι προσωρινή, μόνο για την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς από την επόμενη εβδομάδα το GNTM επιστρέφει στο σταθερό ραντεβού, Δευτέρα – Τρίτη, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του Star Channel.

GNTM 5: Δείτε το τρέιλερ από την εκπομπή του Star

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή αμείλικτη ζητά απαντήσεις

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ροντινέι, Μαντσίνι και 2 ακόμα – Οι εσωτερικές λύσεις του Μίτσελ

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον Γεράσιμου – Μαργαρίτας