Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν η φετινή περσόνα του GNTM που κατάφερε και προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων τόσο με την εμφάνιση της όσο και με την συμπεριφορά που επέδειξε στα want to be μοντέλα.

Όμως κατά βάθος, ήταν και εκείνη που έφερε το ριάλιτι μόδας του Star σε υψηλές θέσεις τόσο λόγω των ακραίων αντιδράσεων που είχε όσο και για το γεγονός ότι δε δίστασε να κοντραριστεί με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής. Κι αυτό προφανώς το έκανε γιατί δεν είχε τίποτα για να χάσει!

Το αντίθετο μάλιστα! Η Σοφία έγινε από συνήθεια… λατρεία του twitter που κατάφερε να την έχει στα πάνω της κάθε φορά που η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα! Αυτό όπως είναι φυσικό εξαργυρώνεται σε νούμερα και το κανάλι αυτά τα κυνηγάει γιατί είναι και λίγο δυσθεώρητα αυτές τις εποχές και με τέτοιο ανταγωνισμό!

Έτσι ο σταθμός αποφάσισε να μην αφήσει την Σοφία έτσι απλά και της ζήτησε να γυρίσει πίσω ή έστω να κάνει κανένα δύο guest για να επαναφέρει και την τάξη ανάμεσα σε Καγιά, Καράβα και Σοφρωνίου. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι τάζουν γη και ύδωρ στη Σοφία προκειμένου να αναλάβει είτε τον ρόλο του coach για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, είτε να εμφανίζεται ανά διαστήματα, να κάνει το come back μαζί με τον… χαμό της!

Μένει να δούμε πότε ακριβώς θα την ξαναδούμε και αν η ημερομηνία τελικού θα είναι η κατάλληλη για να βρεθεί και πάλι στη θέση του κριτή στο πλάι των υπολοίπων.

GNTM- Σοφία Χατζηπαντελή: Δείτε τον αποχαιρετισμό που της επιφύλαξαν οι υπόλοιποι κριτές


 

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μάνεσης: Αδιανόητη αντίδραση στο MEGA

Καιρός – Αρναούτογλου: ΠΤΩΣΗ στη θερμοκρασία! – Οι Βοριάδες που αλλάζουν το σκηνικό – Που θα φτάσει ο υδράργυρος!

Ράδιο Αρβύλα: Στον αέρα το πρώτο trailer χωρίς κανένα στοιχείο