Η Ρώμη υποδέχτηκε τον ημιτελικό του GNTM 5! Τα επίδοξα μοντέλα μαζί με τους τρεις κριτές, την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου είδαν την αιώνια πόλη αλλιώς!

Οι δοκιμασίες φυσικά και ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές αφού τα κριτήρια για την επόμενη φάση είναι πολλά! Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, Βικτώρια και Μάρα μετά το ταξίδι στην Ιταλία και τη φωτογράφιση βρέθηκαν στο bottom 2, μιας και οι λήψεις τους είχαν αρκετές αστοχίες.

Τα δύο μοντέλα είπαν ότι είναι ευγνώμων για όλα όσα έζησαν αυτούς τους μήνες στον GNTM 5, δηλώνοντας πως ακόμα και αν φύγουν σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού θα είναι ευχαριστημένες με τη πορεία τους.

«Κορίτσια, μία από εσάς θα είναι στη μεγάλη τετράδα του τελικού. Αυτή που θα είναι στον τελικό είναι η Βικτώρια», είπε η Βίκυ Καγιά και ως εκ τούτου αποχώρησε η Μάρα.

GNTM: Δείτε το τρέιλερ του διαγωνισμοό ομορφιάς του STAR

Στο μεταξύ η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου, είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο μεταξύ τους και να αναπολήσουν στιγμές από τις επισκέψεις τους στην αιώνια πόλη!

 

Η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι η τελευταία guest judge του GNTM 5 και οι απόψεις των κριτών, για άλλη μία φορά, είναι διαφορετικές. Όμως το παιχνίδι έχει συγκεκριμένους κανόνες και τα μοντέλα, που θα περάσουν στον τελικό θα είναι εκείνα που θα αποδείξουν ότι πληρούν τα κριτήρια για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Greece’s Next Top Model!

Ποιες θα καταφέρουν να περάσουν στην τελική φάση και ποια δεν θα πείσει τους κριτές ότι αξίζει να έχει μια θέση στην τελική τετράδα;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”, για τη νίκη θα παλέψουν το φαβορί Αλεξία Τράικο, η plus size Μαρίτα Καθιτζιώτη και η Βικτώρια Μυροφορίδου.

Η Ρώμη υποδέχτηκε τον ημιτελικό του GNTM 5! Τα επίδοξα μοντέλα μαζί με τους τρεις κριτές, την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο

Η Ρώμη υποδέχτηκε τον ημιτελικό του GNTM 5! Τα επίδοξα μοντέλα μαζί με τους τρεις κριτές, την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο

Υπενθυμίζεται ότι η νικήτρια θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει, ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ, ετήσιο συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία καλλυντικών και ένα αυτοκίνητο.

 

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Η Χαρούλα Αλεξίου αποκαλύπτεται στον δεύτερο κύκλο!

«Τελειώνει» κι άλλος ξένος από τον Ολυμπιακό – Πού θα πάει

MEGA: Τέλος αυτή η εκπομπή-Δεν ήρθαν τα αναμενόμενα νούμερα