Γλυκάνισος – ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε στη Λέσβο το πρώτο μέρος γυρισμάτων της νέας δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μεταξύ άλλων, πλάνα τραβήχτηκαν στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο Μόλυβο, στο γραφικό λιμάνι του Πλωμαρίου, καθώς και σε μια ποτοποιία, όπου παράγεται ένα από τα πιο φημισμένα ούζα της Ελλάδας.

Από τα πρώτα κιόλας όμως επεισόδια της σειράς, θα δούμε συναρπαστικές εξελίξεις που αναμένεται να καθηλώσουν και να σαρώσουν την τηλεθέαση.

Γλυκάνισος – ΣΚΑΪ: Έτσι έρχονται κοντά Στρατής – Ραζάν

Ένας πλούσιος κάτοικος του νησιού, ο Στρατής και μια Σύρια προσφυγοπούλα, η Ραζάν έρχονται κοντά και ερωτεύονται με κεραυνοβόλο τρόπο.

Ο Στρατής βλέπει τη ζωή του να καταρρέει μετά από ένα τραγικό γεγονός, κατά το οποίο χάνει τη ζωή του ο κουνιάδος του. Η ζωή όμως του φέρνει και πολλά καλά πράγματα.

Γνωρίζει την Ραζάν, που τον μαγεύει με την πρώτη κιόλας ματιά. Οι δύο τους προέρχονται από εντελώς διαφορετικό κόσμο και για αυτόν τον λόγο θα προσπαθήσουν να μείνουν μακριά.

Μάταιος ο κόπος όμως καθώς η μοίρα τους θέλει μαζί. Η σύζυγος του Στρατή τον κατηγορεί για τον χαμό του κουνιάδου του και ο γάμος του καταστρέφεται.

Από την πλευρά της η Ραζάν θέλει να φτιάξει στη Λέσβο τη ζωή της, παρέα με τον άνδρα της. Μια ημέρα όμως οι δρόμοι τους διασταυρώνονται όταν ο Στρατής θα δεχθεί επίθεση από αγνώστους.

Τότε η Ραζάν με τον άνδρα της θα δει το περιστατικό και θα επέμβουν άμεσα προκειμένου να τον σώσουν. Όλα τότε θα ξεκινήσουν για εκείνους…