Ο Γιώργος Τσαλίκης μπορεί να ήθελε αλλά… η Κατερίνα Ζαρίφη δεν του έκατσε! Και μπορεί και το κανάλι του Φαλήρου να έπεσε βαρύ στον Γιώργο Τσαλίκη αλλά φαίνεται ότι βρήκε και εκείνος μία τηλεοπτική στέγη να βάλει το κεφαλάκι του.

Και δε τη λες και μικρή τη στέγη του ALPHA που θα φιλοξενήσει οσονούπω το παιχνίδι «Πλάκα κάνεις».

«Συζητούσα 4 πρότζεκτ με 4 κανάλια. Αυτό για μένα είναι πολύ τιμητικό και όμορφο γιατί κάποιοι σπουδαίοι άνθρωποι της δουλειάς βλέπουν σε μένα κάτι, τους ευχαριστώ για αυτό και μου προτείνουν πράγματα. Ναι, συζητάω. Ναι, ενδεχομένως και να κάνω κάτι και είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος» ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Και πρόσθεσε: «Θέλω απλά να είμαι σίγουρος, να έχω υπογράψει γιατί δεν έχω υπογράψει κάπου και να ξέρω ότι θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει σωστά αυτή τη φορά. Από όλες τις πλευρές. Δεν είμαστε για άλλες περιπέτειες».

Για τη διαμάχη με τον ΣΚΑΪ

«Δεν έχω κάνει καμία κίνηση ακόμα. Είναι κάτι που το έχω αφήσει στο παρελθόν και το μέλλον αυτής της ιστορίας το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου. Όταν θα κινηθούν νομικά και έρθει η στιγμή της δίκης εκεί θα είμαι».

Πλάκα κάνεις!

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα είναι το ζευγάρι που θα κάνει αυτή φορά φάρσες σε ανυποψίαστους επώνυμους!

Την Εβελίνα Νικόλιζα την πετύχαμε πολλές φορές στη φετινή σεζόν ο ALPHA τόσο στο «Καλύτερα δε γίνεται» όσο και στο «Just 2US». Έτσι στο δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν θα την δοκιμάσουμε και στην παρουσίαση παιχνιδιού!

Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκίνησε από τον ΑΝΤ1 όταν το παρουσίαζε ο Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος το 2011 και για τρεις σεζόν.