Γιώργος Λιανός: Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για το νέο ριάλιτι διασημοτήτων που ετοιμάζεται να εμφανιστεί στις οθόνες.

Ανάμεσα σε όσα ανέφερε στην κάμερα για το επικείμενο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, έχει ενδιαφέρον η ατάκα του για την Καλομοίρα, η οποία υπενθυμίζεται ότι αποτελεί παρελθόν από το Fame Story.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Λιανός:

«Δεν έχω ιδέα πότε φεύγουμε, περιμένω κι εγώ ενημέρωση. Είναι κάτι πρωτόγνωρο και για μας αυτό το πρότζεκτ. Είναι εντελώς διαφορετικό από τo Survivor, δεν έχει στίβους μάχης.

Ο στόχος κεντρικό γνώμονα έχει να συγκεντρώσει μια ομάδα celebrities, οι οποίοι δεν θα περάσουν καλά (γέλια). Θα έχουν διάφορες δοκιμασίες. Οι απαιτήσεις της ζούγκλας είναι υψηλές.

Δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι για τον συμπαρουσιαστή ή τη συμπαρουσιάστρια. Αυτό θα γίνει από το κανάλι. Έχει γραφτεί το όνομα της Καλομοίρας, αλλά εγώ δεν μπορώ ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω. Αυτό είναι δουλειά του καναλιού».

Κληθείς να σχολιάσει αν θα ήθελε να συμπαρουσιάσει το παιχνίδι με την Καλομοίρα, απάντησε: «Δεν έχω θέματα τέτοια. Εγώ θέλω απλά να υπάρχει ένα ωραίο κλίμα για να μπορέσουμε να βγάλουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Γιατί πρέπει να περάσουμε καλά».

Έπειτα ο Γιώργος Λιανός ρωτήθηκε αν θα τον ενδιέφερε να κάνει κάτι μουσικό και ήταν σαφής: «Δεν προλαβαίνουμε τώρα. Το μουσικό που έχω στο μυαλό μου θα πραγματοποιηθεί… Δεν μπορώ να το πω τώρα, πρέπει να ωριμάσω πρώτα, να μαζέψω ένσημα (γέλια). Ιδεατά θα ήθελα να κάνω κάτι στο μέλλον, το οποίο να έχει και λίγο μουσικούλα».

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιανός για το νέο ριάλιτι και την Καλομοίρα: