Για μία ακόμα μέρα ο Απόστολος Λύτρας είναι το βασικό θέμα εκπομπών, ενημερωτικών και μη και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να σχολιάσει την εμφάνιση του ποινικολόγου λίγο πριν μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα.

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 είπε το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής του

«Μπορεί να ξανασηκωθεί στα πόδια του ο άνθρωπος και το εύχομαι. Εύχομαι πραγματικά να μεταμεληθεί, να ζητήσει συγγνώμη, θα τιμωρηθεί και είναι προφανές. Βλέπουμε τώρα την πτώση ενός επιστήμονα, ενός ανθρώπου κραταιού που έβγαινε στα κανάλια και αναλάμβανε δυνατές περιπτώσεις. Κοιτάχτε πώς τα φέρνει η ζωή! Εκεί που βγαίνεις στα κανάλια και χρησιμοποιείς τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους… Πού οι εκπομπές έβαλαν κατά των τριών παιδιών του κ. Λύτρα και λέει ότι δεν τα προστατεύουμε; Δε θα πω το απλό επιχείρημα, ότι αν δεν ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του, δεν θα το έπαιζαν οι εκπομπές, άρα δε θα το μάθαιναν τα παιδιά… Ο δημοσιογράφος αυτή τη στιγμή πώς μπορεί να προστατέψει τα παιδιά; Τι μπορούμε να μην παίξουμε το ρεπορτάζ; Κι άντε αυτή η εκπομπή αποφασίζει να μην το παίξει, τα δελτία δε θα το παίξουν; Κάποια στιγμή τα παιδιά θα μάθουν τι έχει γίνει με τη μαμά και τον μπαμπά τους» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Από την άλλη θέλω να σας πω κάτι ανθρώπινα. Ναι βλέπουμε την πτώση ενός ανθρώπου. Να μη συμβεί σε κανέναν. Τον λυπάμαι σε ανθρώπινο επίπεδο. Βλέπουμε έναν άνθρωπο κραταιό που καταρρέει ψυχολογικά και σωματικά, αλλά ποιος του έφταιξε;» πρόσθεσε.

 

Γιώργος Λιάγκας: Λυπάται τον Απόστολο Λύτρα