Ο Γιώργος Λιάγκας, ο παρουσιαστής της εκπομπής Το Πρωινό του ΑΝΤ1, ανακοίνωσε την Δευτέρα (3/7) την συνεργασία του με την πρώην πια συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου, Ελένη Βουλγαράκη.

Ο παρουσιαστής του σταθμού του Αμαρουσίου αποκάλυψε τη νέα του ξανθιά… συνεργάτιδα μια μέρα αφού η Ελένη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο «Χαμογέλα και πάλι».

«Προχθές με πήρε τηλέφωνο η Σίσσυ με την Ελένη και τον Κοκλώνη για να μου κάνουν πλάκα όλοι μαζί και μου έλεγαν “να μας προσέχεις το κορίτσι και όλα αυτά”.

Εγώ θεωρώ ότι η Ελένη Βουλγαράκη, που του χρόνου θα είναι στην παρέα μας, έχει κάνει μια σωστή επιλογή. Η κοπέλα δούλευε εφτά ημέρες την εβδομάδα. Τις καθημερινές είχε ραδιοφώνου και το σαββατοκύριακο την εκπομπή.

Ήθελε λοιπόν, να αλλάξει αυτό το πρόγραμμα και έτσι πήρε την απόφαση. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους. Νομίζω έπραξε σωστά, κάθε απόφαση όλων μας κρίνεται στο αποτέλεσμα», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Η Ελένη Βουλγαράκη ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μετά από πέντε χρόνια ενώ το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο όταν αποχαιρέτησε την ομάδα της.

Γιώργος Λιάγκας: Όσα είπε στην εκπομπή του