Ο πρώην οσονούπω, παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής Breakfast@star, Γιώργος Καρτελιάς, φέρεται να ετοιμάζει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα και μάλιστα με ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνώριμο στους τηλεθεατές!

Μπορεί το κανάλι της Κηφισιάς να μην έχει προβεί σε ανακοινώσεις για το μέλλον της πρωινής εκπομπής του που παρουσιάζουν ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, αλλά το ζήτημα πρέπει να θεωρείται λήξαν αφού η πολυπόθητη συνάντηση μεταξύ των παρουσιαστών και των ιθυνόντων του καναλιού, δεν έγινε ποτέ.

Σε μία εποχή σκληρού ανταγωνισμού, οι δύο παρουσιαστές δε φάνηκαν να βρήκαν τη χρυσή τομή μεταξύ τους παρόλο που είχαν συνεργασία από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΟΚ της Χαλκίδας. Μπορεί το κανάλι να τους παρείχε τα ανάλογα «εφόδια», αφού δύο από τα καλύτερα ριάλιτι ή αν προτιμάτε, διαγωνισμούς, ήταν υπό τη σκέπη του Star, ωστόσο τα νούμερα δεν είδαν την ανιούσα.

Βέβαια, αναφορικά με το MasterChef, τα νούμερα δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά και άλλωστε πώς ένας κούκος θα μπορούσε να φέρει την άνοιξη; Όμως και το GNTM, που αναμένεται φέτος να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον λόγω και της επιστροφής Καγιά στην παρουσίαση, δεν ήταν σε θέση να ανεβάσει το πρωινό.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Breakfast@star είχε μιλήσει στο «MEGA Καλημέρα» για το το αβέβαιο μέλλον, τις συζητήσεις που δεν έχουν γίνει ακόμα με τον σταθμό, και την σχέση με την Ελίνα Παπίλα.
Ο παρουσιαστής μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον του, την εκπομπή του αλλά και για τη συνεργασία του με την Ελίνα Παπίλα.

«Του χρόνου άγνωστο ακόμα, δεν έχουμε μιλήσει με το κανάλι. Ό,τι ξέρετε, ξέρω και εγώ ό,τι διαβάζω… Με την Ελίνα δεν έχουμε τσακωθεί. Όταν είσαι χρόνια φίλος, ό,τι και να συμβεί το λύνεις μπαμ- μπαμ. Για τα δοκιμαστικά που γίνονται, ό,τι είναι καλύτερο για την εκπομπή, δεν έχω πικρία. Αν μου ζητηθεί να μην έχω κεντρικό ρόλο, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Μου ταίριαξαν και οι δυο που ήρθαν για δοκιμαστικό, αν είναι να πάρει κάποιος τη δική μου θέση, ας την πάρει», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καρτελιάς.

«Επειδή είναι η πρώτη μου χρόνια, πότε γίνονται συζητήσεις; Μένω με το «πιστεύω» ότι θα συνεχίσω, θα το μάθουμε όλοι μαζί. Εδώ λένε πως αλλάζω εγώ, τί να σου πω και εγώ για το πάνελ;», σχολίασε συμπληρωματικά και με χιούμορ ο Γιώργος Καρτελιάς.

«Επηρεάστηκα λίγο με αυτά που γράφονται, αλλά το κρατάω χαμηλά», κατέληξε αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά του για τον ντόρο που έχει ξεσπάσει γύρω από τα τηλεοπτικά.

Με ποιον όμως ακούγεται ότι έχει σχεδόν… κλείσει νέα συνεργασία; Μα φυσικά με τον Κώστα Μαρτάκη, το ραδιοφωνικό του δίδυμο στον Σοκ. Μάλιστα, μερικές μέρες πριν ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε εξομολογη

Ο Κώστας Μαρτάκης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι συνεργάζεται με τον Γιώργο Καρτελιά μιας και οι δυο τους κάνουν μαζί ραδιόφωνο.

«Αγαπάω πολύ το ραδιόφωνο, αλλά ο Γιώργος με έχει κάνει να το αγαπήσω περισσότερο. Περνάμε φανταστικά. Συζητάμε και για του χρόνου. Είμαστε σαν αδέρφια με τον Γιώργο. Είναι φανταστικό παιδί». Τέλος αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει τηλεοπτικά.