Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές ως Ιταλός στη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Ωστόσο και τα στελέχη του σταθμού της Αγίας Παρασκευής, δεν έχουν αντίθετη άποψη.

Και μπορεί η συμμετοχή του Φώτη Σεργουλόπουλου στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο όμως ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός αναμένεται να παραμείνει στην ΕΡΤ.

Η καθημερινή σειρά της ΕΡΤ μάλλον θα συνεχίσει να μας απασχολεί και για τρίτη σεζόν αφού οι ιθύνοντες αποφάσισαν να πάρει το «πράσινο φως». Αρκετοί όμως χαρακτήρες θα ολοκληρώσουν προκειμένου να έρθουν καινούριοι ρόλοι.

Στην ΕΡΤ στο μεταξύ, θέλουν να βρουν άλλους τρόπους προκειμένου να συνεχίσουν τη συνεργασία με τον παρουσιαστή. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο  μιας late night εκπομπής. Επίσης εξετάζουν την περίπτωση να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι. Και στα δύο project ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει την εμπειρία που έχει στεφθεί με επιτυχία.

Σμύρνη μου αγαπημένη: Έρχεται στην ΕΡΤ

Στην ΕΡΤ όμως συνεχίζουν να το ψάχνουν προκειμένου να εξακολουθήσει η ανοδική πορεία του κρατικού καναλιού.

Και μπορεί ακόμα να είμαστε στην τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν ωστόσο οι προεργασίες για την επόμενη ξεκίνησαν! Γι αυτό και προκειμένου να συνεχίσουν το σερί των επιτυχιών, φαίνεται να εξασφάλισαν επίσημα τα δικαιώματα για τη μίνι σειρά με την Μιμή Ντενίση, Σμύρνη μου αγαπημένη. Η σειρά που τόσο έχει διαφημιστεί και τόσα έχουν ακουστεί για το κόστος της, βασίζεται στο ομώνυμο έργο της Μιμής Ντενίση. Το σενάριο είναι της ίδιας και του Μάρτιν Σέρμαν ενώ η σκηνοθεσία είναι του Γρηγόρη Καραντινάκη.

Παίζουν οι ηθοποιοί Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Μπουράκ Χακί, Κατερίνα Γερονικολού κ.ά.