Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αλλά δεν θα είναι… μόνη μιας και στις αποσκευές της θα έχει και έναν καινούργιο τίτλο μιας και ο προηγούμενος τής τελείωσε!

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, η εκπομπή της παρουσιάστριας του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου, μετακομίζει σε νέα ώρα προβολής και θα φέρει μαζί της και πολλές αλλαγές έτσι ώστε τα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης, να είναι μεγαλύτερα από την προηγούμενη πρώτη της σεζόν  στον ΣΚΑΪ.

Για αρχή, το πρώην «Πρωινό μας» αλλάζει ώρα ζώνη προβολής και μετακομίζει στο σλοτ 12:00-14:00, αμέσως μετά από τους «Αταίριαστους».

Άρα, για να μην είναι και άκυρος ο τίτλος αλλάζει έτσι ώστε να μας μεταφέρει σε καινούριο τηλεοπτικό… περιβάλλον

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη RealLife, ο επικρατέστερος τίτλος της εκπομπής της Φαίης Σκορδά είναι, ένα λογοπαίγνιο που προκύπτει από το όνομά της και σε συνδυασμό με το FaceTime.

Ο νέος τίτλος της εκπομπής θα έχει ως κεντρικό στοιχείο το όνομα της παρουσιάστριας, με τον επικρατέστερο να είναι «Fay’s time» (λογοπαίγνιο με το FaceTime).

Αλλαγές όμως θα υπάρξουν και στο πάνελ, μιας και κανείς από την προγούμενη… φουρνιά δε μένει εκτός από τον Άγγελο Βουράκη. Φυσικά όμως η παρουσιάστρια δε θα είναι μόνη μιας και στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μαρία Φραγκάκη και η Μάρτζυ Λαζάρου.

 

Φαίη Σκορδά: Νέα ώρα, νέος τίτλος, νέο πάνελ

Όλες οι ειδήσεις

Ασύλληπτο: Τόσα θα παίρνει ο Ντάνος την εβδομάδα για να μπει στο νέο Survivor!

Καιρός για μπάνια στη θάλασσα λέει ο Καλλιάνος – Που θα έχουμε πρόσκαιρες βροχές

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια για να πάει στην ΕΡΤ;