Μπορεί η Φαίη Σκορδά να είναι τα τελευταία δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ αλλά κανείς δε φαίνεται να… τρελαίνεται με την ιδέα η συνεργασία αυτή να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά μιας και δεν ήταν ιδιαίτερα «αγαστή».

Όχι βέβαια ότι υπήρξαν παρατράγουδα ανάμεσα στη διεύθυνση του καναλιού και στην παρουσιάστρια αφού πρόσφατα, με το χαμό του πατέρα τής Φαίης,  η κ. Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού, βρέθηκε στην κηδεία στο Κιλκίς.

Όμως, είναι γεγονός πως το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν έχει υποστεί πολλές αλλαγές, που όμως δεν ικανοποίησαν καμία από τις δύο πλευρές. Έτσι ο σταθμός αναζητά για εκείνη αυτό που θα καταφέρει να κάνει την ανατροπή.

Ο Νίκος Γεωργιάδης πάντως μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου στο OPEN, επιχείρησε να ξεδιαλύνει το τοπίο που αφορά στα επαγγελματικά τής παρουσιάστριας και τη μετακίνησή της στο MEGA και στην πρωινή ζώνη, μετακινώντας τη Δανάη Μπάρκα το σαββατοκύριακο. Αυτό όμως δεν έχει κλειδώσει αφού δεν έγινε καν τηλεφώνημα.

Άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας ανέφερε ότι δεν μπορεί να περάσει και από όλες τις ζώνες αλλά ακόμα η σχέση της με τον σταθμό είναι αρμονική.

Ακόμα λοιπόν δεν έχει γίνει πρόταση από το MEGA, αλλά υπάρχουν και πρόσωπα που βρίσκονται σε υψηλά πόστα στον ΑΝΤ1 που τη θέλουν πίσω γιατί την έχουν σε μεγάλη εκτίμηση.

Φαίη Σκορδά: Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ