Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτό το Σαββατοκύριακο και αφορούσαν τόσο στη «μεταγραφή» του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της όσο και στην αλλαγή ώρας προβολής της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και σχολίασε τις φήμες που υπάρχουν τελευταία για τη συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά.

Ο παρουσιαστής είπε: « Μεσολάβησαν πολλά, είναι αδελφή μου η Φαίη. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η Τσολάκη τα έχει κάνει όλα αυτά, η επίσης φίλη μας. Ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά που ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί μου, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Έχω συμβόλαιο και τιμώ τα συμβόλαιά μου μέχρι κεραίας. Και η Φαίη ξέρω ότι δεν θα μου έκανε ποτέ πρόταση μεσούσης της σεζόν»!

Τότε η παρουσιάστρια του Πρωινού του ΣΚΑΪ απάντησε:

«Το ότι εκτιμάς κάποιον δεν σημαίνει ότι θα πας να κάνει κάτι το οποίο δεν είναι σωστό. Είναι ανήθικο στα μέσα της σεζόν και κάποιος να αφήσει τη δουλειά του και κάποιος να πάει να κλέψει κάποιον από μία εκπομπή. Εμένα δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν, οπότε κι εγώ δεν θα το έκανα ποτέ».

Επιπλέον η παρουσιάστρια δεν άφησε ασχολίαστο τα όσα ακούστηκαν για αλλαγή ώρας προβολής της εκπομπής της.

«Επίσης είναι ωραίο, όταν έχουμε μια απορία, να πάρουμε ένα τηλέφωνο να ρωτήσουμε. Δηλαδή, ο Γρηγόρης Μελάς με πήρε τηλέφωνο και του είπα ότι δεν αλλάζουμε ώρα, δεν ξέρω πώς προέκυψε, δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα, δεν αλλάζουμε ώρα. Για να βρουν και κάποια ρεπορτάζ».

 

Φαίη Σκορδά: Δείτε τα βίντεο με όσα είπε