Τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και η Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να… ψάχνονται για νέα τηλεοπτική στέγη μιας και το συμβόλαιό τους με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Οι δύο παρουσιάστριες οδεύουν μάλλον προς την έξοδο αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει οι προθέσεις ούτε οι δικές τους ούτε του καναλιού όσον αφορά τη συνεργασία τους.

Ωστόσο, οι φήμες θέλουν τόσο τη Φαίη όσο και τη Μαρία, να μη συνεχίζουν στον σταθμό του Φαλήρου μετά το πέρας της σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη που υπέγραψε συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2022 ήταν η Μαρία Μπακοδήμου και μάλιστα για καθημερινή εκπομπή. Η έλευση της Φαίης λίγες εβδομάδες αργότερα. τη μετακίνησε στο Σαββατοκύριακο.

Πάντως, στο παρασκήνιο έχει ήδη ξεκινήσει έντονη φημολογία για την επόμενη σεζόν όπως και η σχετική ονοματολογία.

Μερικές μέρες πριν ωστόσο, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι για το συμβόλαιό της.

«Η αλλαγή της ώρας δεν ήταν δική μου απόφαση, αλλά του καναλιού. Οπότε, φαντάζομαι ότι εξυπηρέτησε αρκετά το πρόγραμμα και αυτό μου αρκεί. Δεν μιλάμε και για μεγάλη αλλαγή, αλλά ήταν κάτι διαφορετικό για μένα. Χαίρομαι που ήταν αυτό που έπρεπε για το κανάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Ακόμα είναι νωρίς (σ.σ.: να μιλήσουμε για το μέλλον). Όταν ένα συμβόλαιο λήγει, πάντα υπάρχουν πληροφορίες στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ για τους παρουσιαστές. Στη δική μου περίπτωση, υπήρξαν σεζόν που είχα ήδη κλείσει από τον Δεκέμβριο για την επόμενη χρονιά και άλλες που είχε τελειώσει η σεζόν και δεν είχα οριστικοποιήσει τι θα κάνω με τη νέα σεζόν. Το νωρίς και το αργά είναι σχετικό, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες», είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι ανήκει στο δυναμικό του Σκάι.

Φαίη Σκορδά-Μαρία Μπακοδήμου: Θρίλερ με την παραμονή τους

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Σοκ για τον Γρηγόρη-Μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί!

MotoGP VR46 2024: Βγάζει μάτι του Valentino το κομμάτι!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει-Τρέμει ο δολοφόνος της Νέλλυς!