Η παρουσιάστρια του Fay’s Time, Φαίη Σκορδά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν σε εκδήλωση για το Make a wish και ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε άλλη μία εκδήλωση του Make a Wish. Πάντα συγκινούμαι όταν σκέφτομαι τις ιστορίες των παιδιών του Make a Wish», είπε η παρουσιάστρια ενώ όταν ρωτήθηκε για τα όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον, είπε:

«Δεν με επηρεάζουν τα όσα ακούγονται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ,. αυτά τα κάναμε κι εμείς από παλιά στο Alter… Θα ανακοινώσω το τηλεοπτικό μου μέλλον, όταν αποφασιστεί κάτι. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα, δεν έχω υπογράψει για την επόμενη σεζόν. Πάντα αγαπάω τη ζώνη 8-10 αλλά όλα είναι σχετικά.».

Ωστόσο, όταν έφτασε η κρίσιμη… ώρα να απαντήσει και για την Κατερίνα Καινούργιου, η ίδια είπε:

«Πολλά φιλιά σε όλους» και αποχώρησε δείχνοντας πως δε θέλει να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο θέμα που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα πάντως με την Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το ένα σίγουρο είναι ότι δε μένει στον ΣΚΑΪ, γιατί αυτά που της πρότειναν από το σταθμό δεν της άρεσαν, ενώ το συμβόλαιο της λήγει στις 31 Ιουλίου.

Επιπλέον έχει προχωρήσει πολύ τις συζητήσεις για το MEGA. Ωστόσο το οικονομικό θέμα είναι το «αγκάθι» ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά και το κομμάτι της ενημέρωσης.

Φαίη Σκορδά: Δείτε το ρεπορτάζ