Η Φαίη Σκορδά σχολίασε τα όσα είπε ο Νίκος Μουρατίδης για τον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδερφή του σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα ο Μουρατίδης είπε πως η αδελφή του Μαζωνάκη δεν είχε τα προσόντα για να γίνει μάνατζερ: «Η Βάσω Μαζωνάκη δεν έγινε μάνατζερ. Δεν είναι μάνατζερ. Τον ανέλαβε έτοιμο σούπερ σταρ. Ήταν εκεί και σήκωνε τα τηλέφωνα. Οι μάνατζερ χτίζουν μεγάλες καριέρες μεγάλων καλλιτεχνών, είναι μεγάλη υπόθεση».

«Ο Νίκος Μουρατίδης παρουσιάζει μία οικογένεια που η μαμά λατρεύει τον γιο, για τη Βάσω έχει τη δική του άποψη ότι δεν έχει γνώση manager. Σεβαστή η γνώμη του, γιατί έχει μία πορεία πολύ συγκεκριμένη, το κρατάμε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

«Το να λες όμως ότι την πήρε για να σηκώνει τα τηλέφωνα είναι πάρα πολύ υποτιμητικό. Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι ένας επαγγελματίας που κάνει αυτό και μόνο και έχει ασχοληθεί πάρα πολύ θεωρεί οποιονδήποτε άλλο, επειδή απλά είναι συγγενής, πολύ ανεπαρκή επαγγελματικά για να ασχοληθεί. Αυτή είναι η άποψη του Μουρατίδη», συμπληρώνει η οικοδέσποινα του Fay’sTime.

«Ποτέ όμως δεν ξέρεις ένας άνθρωπος τι παιδεία έχει σε αυτά τα θέματα, πόσο έχει ασχοληθεί, πόσο μπορεί να κάνει διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, που είναι κάτι πολύ σημαντικό, τι βλέψεις έχει και τι επιχειρηματικό όραμα έχει», τόνισε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια.

«Το θέμα δεν είναι αν ήταν καλύτερος ο Νίκος Μουρατίδης καλύτερος. Απ’ όσο γνωρίζω, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει τον αδελφό του, η Λένα Ζευγαρά τον πατέρα της, ο Γιώργος Νταλάρας τη σύζυγό του. Όλοι έχουν έναν δικό τους άνθρωπο δίπλα τους αλλά αυτά τα μεγέθη δεν έχουν ανάγκη κανέναν μάνατζερ. Για να έχεις αυτή τη μοναδικότητα και αυτό το αστέρι, στο τέλος της ημέρας τη σημαντική απόφαση θα την πάρεις εσύ», κατέληξε στην τοποθέτησή της.

 

Φαίη Σκορδά: Δείτε όσα είπε