Η Φαίη Σκορδά είναι για δεύτερη σεζόν στο ΣΚΑΪ μετά από μία επιτυχημένη πορεία που διέγραψε στην  πρωινή ζώνη τόσο με τον Γιώργο Λιάγκα όσο και μόνη της και μετά και πάλι μαζί του.

Ωστόσο η απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 εν μέσω μίας καταπληκτικής σεζόν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία αφού κανείς δεν περίμενε ότι η παρουσιάστρια θα προχωρούσε σε μία τόσο παράτολμη κίνηση πηγαίνοντας σε ένα σταθμό που καμία σχέση δεν είχε με την κλασική έννοια του όρου Πρωινό αφού ποτέ δεν είχε διαγράψει επιτυχίες στη συγκεκριμένη ζώνη.

Αυτό όμως που κανείς δεν ήξερε ήταν ο λόγος που η παρουσιάστρια αποχώρησε από το σταθμό. Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε σήμερα (25/9) την αποκάλυψη στον αέρα του «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε συγκεκριμένα: «Θα σας δώσω μια είδηση, είναι η πρώτη φορά που θα το πω αυτό.
Το ξέρω εδώ και ένα χρόνο και θα το πω για πρώτη φορά. Η Φαίη με τον Γιώργο ξεκίνησαν στο Mega μαζί, χωρίζουν στην προσωπική τους ζωή, κάνουν ξεχωριστή καριέρα, ο Γιώργος στην prime time του ΑΝΤ1 και η Φαίη στο Πρωινό. Και μετά από 2,5 χρόνια η Φαίη τον καλεί και συμφωνεί για να επιστρέψει ο Γιώργος στο Πρωινό.

Θα σας πω λοιπόν, και αυτό είναι από δικό μου ρεπορτάζ, πότε η Φαίη αποφάσισε ότι θα φύγει από το Πρωινό με τον Γιώργο και ότι δεν θα ξαναδουλέψει ποτέ μαζί του. Όχι, δεν έγινε τέλη Ιουνίου, όταν δεν τα βρήκε με τη διοίκηση του ΑΝΤ1, όχι. Ήταν Μάιος, παίζουν συγκεκριμένα θέματα της εκπομπής που τότε ήταν το βασικό θέμα της εκπομπής, η Πισπιρίγκου.

Και λόγω της θεματαλογίας, η Φαίη Σκορδά στο διάλειμμα φεύγει, πηγαίνει στο καμαρίνι της και κάνει, πραγματικά, εμετό από την ψυχοσύνθεσή της. Το λέω για πρώτη φορά, δεν μπορούσε να το χωνέψει. Εκεί λοιπόν αποφασίζει και διαμηνύει στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ότι “εγώ του χρόνου στον ΑΝΤ1 με αυτές τις συνθήκες δεν θα είμαι”», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

Φαίη Σκορδά: Δείτε την αποκάλυψη βόμβα!