Ο κύβος ερρίφθη! Μετά από μια σειρά γεγονότων που έφερε τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και ΣΚΑΪ, ήρθε ο συμβιβασμός.

Την περασμένη Τρίτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, κατά την οποία η παρουσιάστρια ζήτησε να εγκρίνει η ίδια τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλευρό της, προκειμένου να συναινέσει στην αλλγή ώρας της εκπομπής της.

Μετά από εκτενή συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας εκτέθηκαν προβληματισμοί, παράπονα και απαιτήσεις, οι δύο πλευρές φέρονται να έλυσαν τις όποιες διαφωνίες και να έδωσαν τα χέρια.

Η Φαίη Σκορδά, που έχει ήδη εδώ και 10 ημέρες στα χέρια της το συμφωνητικό για την αλλαγή ώρας της εκπομπής, αποφάσισε να βάλει την υπογραφή της.

Όσο για τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν, απομακρύνονται από το κάδρο ο Νίκος Μουρατίδης και η Νάνσυ Παραδεισιανού, που θα μείνει τελικά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Σίγουρη είναι η συμμετοχή του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Αντίθετα, με ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή της Έλενας Χριστοπούλου.

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ανατροπή στον ANT1 με τις μέρες μετάδοσης

Το μυστικό της πεταλούδας επόμενα επεισόδια: Ο Θέμης ζητά τεστ πατρότητας – Ο Χριστόφορος παγιδεύει την Μαρίνα για να ομολογήσει!

Ελένη Τσολάκη: Στελέχη της Barking Well την βλέπουν ανταγωνιστικά!