«Η Μάγισσα», η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, πριν ακόμα βγει στον αέρα, μεγαλώνει σε αριθμό επεισοδίων και απλώνεται σε όλο το εύρος της τηλεοπτικής περιόδου. Συμφωνία με πληροφορίες της RealNews, η διοίκηση του ΑΝΤ1, κατόπιν συζητήσεων με τους συντελεστές και τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη, αποφάσισε να εγκρίνει επιπλέον 12 επεισόδια.

Έτσι, τα 60 επεισόδια που είχαν εγκριθεί αρχικά, αυξάνονται συνολικά σε 72. Με συχνότητα μετάδοσης δύο επεισοδίων την εβδομάδα, η «Μάγισσα” θα καλύψει με τον αριθμό αυτό το σύνολο της σεζόν από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως το καλοκαίρι του 2024.

Η απόφαση για την επέκταση ήρθε σχεδόν ταυτόχρονα με τη δημοσιοποίηση του πρώτου τρέιλερ, που προκάλεσε διθυραμβικά σχόλια.

Με διάρκεια σχεδόν 2 λεπτά, το πρώτο διευρυμένο τρέιλερ αποκαλύπτει τα «μαγικά» του σκηνοθέτη και των σεναριογράφων, με υπόκρουση την πρωτότυπη μουσική του Alex Sid, και δίνει ένα πρώτο δείγμα για τα εντυπωσιακά γυρίσματα στα κάστρα της Μάνης.

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Τσολάκη: Στελέχη της Barking Well την βλέπουν ανταγωνιστικά!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ; Αυτό θα παρουσιάζει;

Φαίη Σκορδά: Δείτε τη με μαγιό θα μείνετε άφωνοι (ΦΩΤΟ)