Συναγερμός έχει σημάνει στην αποστολή της Ελλάδας για την Eurovision 2024 μιας και η εκπρόσωπος της χώρας, η Μαρίνα Σάττι ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό!

Λίγες ώρες πριν τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, η αγαπημένη τραγουδίστρια ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Malmö Arena για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το “ZARI” στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού.

Όπως ανέφερε η εκπομπή του ALPHA Super Katerina, χθες, Τετάρτη, η Μαρίνα Σάττι έκανε μία αποκάλυψη μέσω του Instagram ότι είναι άρρωστη. “Έχω κρυώσει πολύ. Γι’ αυτό φοράω τη μάσκα εδώ μέσα”, λέει στο video.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της εκπομπής Γιάννη Πουλόπουλου, η τραγουδίστρια ταλαιπωρείται τα τελευταία 24ωρα από υψηλό πυρετό και ακολουθεί θεραπεία προκειμένου να είναι έτοιμη για την αποψινή της εμφάνιση. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι η Μαρίνα αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συνεντεύξεις της λόγω της κατάστασής της.

Τόσο η Μαρίνα όσο και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, είναι προγραμματισμένο να ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση.

Το βράδυ της Τετάρτης, οι χώρες που συμμετέχουν στον αποψινό ημιτελικό έκαναν την επίσημη dress rehearsal με το κοινό να γεμίζει την Malmo Arena και πριν λίγες ώρες διέρρευσε ολόκληρο το βίντεο από την εμφάνιση της Ελλάδας, που είναι ουσιαστικά και το αποτέλεσμα που θα δούμε απόψε στις οθόνες μας.

Το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε τη γενική της πρόβα και οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές.

 

Μαρίνα Σάττι: Δείτε το ρεπορτάζ