Αποτελεί πραγματικά είδηση το ενδεχόμενο το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ να ετοιμάζει «δικό» του κανάλι!

Τον επόμενο μήνα αναμένονται δύο νέοι τηλεοπτικοί σταθμοί να κάνουν το come back τους. Μιλάμε βέβαια για τα άκρως ανανεωμένα Attica και Action24. Μάλιστα το attica πρόκειται να είναι το 2ο κανάλι τοπικής εμβέλειας που αναμένεται να στηρίξει την αντιπολιτευτική γραμμή. Υπενθυμίζουμε ότι πρώτο είναι βέβαια το Kontra Channel.

Και μπορεί στα μάτια όσων δεν γνωρίζουν την… περιρέουσα ατμόσφαιρα στους τηλεοπτικούς δέκτες, τα κανάλια τοπικς εμβέλειας να φαντάζουν μικρά, όμως τη διαφορά την κάνει το κοινό τους. Τι εννοούμε με αυτό; Μα φυσικά ότι πρόκειται για ένα κοινό ιδιαιτέρως πολιτικά ενεργό το οποίο είθισται να διαδραματίζει ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.

Αυτός είναι μάλιστα και ο κύριος λόγος που τα μεγάλα κόμματα όπως είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν ιδιαιτέρως να στοχεύουν σε κανάλι με πιο μικρά και εκλαϊκευμενα τηλεοπτικά concept στήριξής τους κυρίως βέβαια λόγω… κόστους!

To Attica το οποίο θα βρίσκεται σε κοινή γραμμή πλεύσης με το Flash.gr, θα έχει στήριγμά του τον δημοσιογράφο Χρήστο Μαχαίρα ο οποίος και θα πραγματοποιεί καθημερινά ραντεβού σε όλα τα επίπεδα. Στόχος του σταθμού είναι να βγει δοκιμαστικά στον «αέρα» την 1η Νοεμβρίου, αν και αυτό φαντάζει μάλλον δύσκολο. Πρρος το παρόν το κανάλι είναι σε φάση αναδιοργάνωσης με τα πρώτα ονόματα που ακούγονται να ανήκουν στους Γιώργο Χουδαλάκη και Βούλα Κεχαγιά. Διευθυντής ειδήσεων θα είναι ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Στράτος καρφώνει την Βικτώρια στο Μηνά

Eurovision: Αποσύρθηκαν δύο χώρες – Ποιος είναι ο λόγος;

Άγρια Γη: Ο Γιώργος ανακαλύπτει ακατάλληλη φωτογραφία της Όλγας με τον Γιώργο