Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Εύα Περώνα, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με την εταιρεία παραγωγής, μέσω της οποίας εργαζόταν στο κρατικό κανάλι.

Μάλιστα, η κ. Περώνα φρόντισε να κάνει την ανακοίνωσή της μέσω facebook και άφησε αιχμές για το τέλος της συνεργασίας της.

 

Αναλυτικά η Εύα Περώνα έγραψε:

“Η συνεργασία μου με την εταιρεία παραγωγής που ήμουν στην ΕΡΤ άρα και με το ίδιο το κανάλι, έλαβε τέλος! Αποτελεί αδιαπραγμάτευτη επιλογή μου να συνεχίσω να κινούμαι – όπως όλα αυτά τα 10 χρόνια που είμαι στη δουλειά – με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες που πήρα από το σπίτι μου. Με όποιο κόστος. Οτιδήποτε διαφορετικό, όπως εκβιασμοί και κάλπικα διλήμματα, δεν με αγγίζει.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους, δημοσιογράφους από την αίθουσα σύνταξης, τεχνικούς σε στούντιο και κοντρόλ, τα κορίτσια στο μακιγιάζ και το κομμωτήριο, τα κορίτσια στο ενδυματολογικό, τα παιδιά στην υποδοχή και όλους όσοι ήρθανε σε επαφή μαζί μου για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι σε όλους σας πάνω απ’ όλα να έχετε την υγεία σας και καλή συνέχεια στον δρόμο σας!”.

Τέλος γνωστή δημοσιογράφος

 

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Εύα Περώνα, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με την εταιρεία παραγωγής, μέσω της οποίας εργαζόταν

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Εύα Περώνα, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με την εταιρεία παραγωγής, μέσω της οποίας εργαζόταν

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Μία σφαίρα για τον Ισίδωρο- Θυσιάζεται η Αμαλία για να τον σώσει!

GP Αμερικής: Γιατί η COTA πηγαίνει προς το καλύτερο, όχι προς το μεγαλύτερο

Σασμός: Έτοιμος για το επόμενο χτύπημα ο Αντρέας-Ο Παύλος έρχεται σε ρήξη με την οικογένεια