Η έμπειρη δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μαρία Σταυροπούλου θα είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Τρουπή στη θέση της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο τελευταίος αποχωρεί από την ΕΡΤ ύστερα από πρόταση που δέχθηκε από τον ιδιωτικό τομέα σε επιτελική Θέση που δεν σχετίζεται με τον χώρο των μίντια. Οι πληροφορίες τον θέλουν να αναλαμβάνει θέση στον όμιλο των Δ. Μπάκου, Γιάννη Καϋμενάκη και Αλ. Εξάρχου.

Η Μαρία Σταυροπούλου έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα καλύπτοντας ρεπορτάζ υπουργείων, ενώ στην ΕΡΤ βρίσκεται από το 2002. Τα τελευταία χρόνια, ήταν προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Ειδήσεων του EPTNEWS, ενώ έχει, επίσης, διατελέσει επί σειρά ετών αρχισυντάκτρια και επικεφαλής της δημοσιογραφικής παραγωγής των δελτίων ειδήσεων της τηλεόρασης.

ΕΡΤ: Τέλος πασίγνωστη σειρά – Αυτή είναι

 

Το πρώτο πρόωρο τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς είναι γεγονός και πρόκειται για σειρά της ΕΡΤ. Ο λόγος για τη μίνι σειρά «Τρίτος όροφος» η οποία θα ολοκληρωθεί μόλις στις 30 Οκτωβρίου.

Η μίνι σειρά με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τη Λυδία Φωτοπούλου αποτελείται από μικρά 15λεπτα επεισόδια στα οποία μας παρουσιάζεται η καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού που βρίσκεται στη σύνταξη.

Η αρχική συμφωνία της σειράς ήταν να προβληθούν 60 επεισόδια διάρκειας 15 λεπτών τα οποία θα φτάσουν μέχρι τον Δεκέμβριο.

Το πρόωρο τέλος όμως δε μπορεί να αποφευχθεί και ο λόγος δεν είναι τα νούμερα στην τηλεθέαση καθώς η σειρά έχει αγαπηθεί και στηρίζεται από το κοινό.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

 

Όλες οι ειδήσεις

Fame Story: Οριστικό – Τέλος τα επεισόδια όπως τα ξέραμε

FIA: Ο Ben Sulayem εξακολουθεί να πιέζει την ένταξη της Andretti στην F1

ALPHA: Ο Γιάννης Τσορτέκης επιστρέφει με αδιανόητο ρόλο