ΕΡΤ: Η Εβελίνα Παπούλια παρουσιάστρια εκπομπής! Στο γενικότερο πλαίσιο των αλλαγών για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και τον αέρα ανανέωσης, τόσο από το θέμα των projects, όσο και των προσώπων, η ΕΡΤ έχει ήδη αρχίσει να οργανώνει τον προγραμματισμό της. Επιπλέον το κρατικό κανάλι της Αγίας Παρασκευής άρχισε να δίνει τις εγκρίσεις στα προγράμματα που θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Αλλαγές τόσο από το θέμα των projects, όσο και των προσώπων. Στο γενικότερο πλαίσιο των αλλαγών για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και τον αέρα ανανέωσης, τόσο από το θέμα των projects, όσο και των προσώπων, η ΕΡΤ έχει ήδη αρχίσει να οργανώνει τον προγραμματισμό της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ, σε έναν νέο ρόλο, που μόνο τηλεοπτικά την έχουμε απολαύσει, θα δούμε την Εβελίνα Παπούλια. Η γνωστή ηθοποιός, όπως αναφέρει η εφημερίδα, μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά “Ήλιος” του ΑΝΤ1, αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση της δικής της ψυχαγωγικής εκπομπής στην ΕΡΤ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει μάλιστα πως το project που θα παρουσιάσει η Εβελίνα Παπούλια θα έχει έντονο το στοιχείο της μουσικής και του χορού, με καλεσμένους πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος.

Γνωρίζετε βέβαια ότι κόρη της Εβελίνας Παπούλια, πρωταγωνιστεί φέτος σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές μυθοπλασίας; Η Αφροδίτη Λιάντου, φέτος λοιπόν πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε σειρά και μάλιστα, σε μια από τις πιο επιτυχημένες της σεζόν, σύμφωνα με όσα καταγράφονται στα μηχανάκια της AGB, τη Γη της Ελιάς.

Πατέρας της είναι ο Γιώργος Λιάντος. Πρόκειται για ηθοποιό με το μεγάλο ταλέντο και υπέροχη φωνή που παίρνει μέρος σε μεταγλωττίσεις!