Όπως όλοι, έτσι και στην ΕΡΤ, τρέχουν για τον σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής περιόδου και μάλιστα έχει δοθεί ήδη το πράσινο φως για τις νέες σειρές που θα έρθουν στο προσκήνιο τη σεζόν 2023 – 2024.

Πιο συγκεκριμένα, το Δ.Σ. της κρατικής τηλεόρασης υπό τον Κωνσταντίνο Ζούλα έχει ξεκινήσει ήδη την έγκριση προγραμμάτων τόσο στο ενημερωτικό όσο και στο ψυχαγωγικό πεδίο.

Για αυτόν τον λόγο ενόψει της νέας σεζόν, έχουν ήδη εγκριθεί η κωμική σειρά, «Στα Σύρματα», με τον Τάσο Νούσια και τον Θανάση Τσαλταμπάση όπως και η σειρά, «Έρημη χώρα» που περιλαμβάνει 8 επεισόδια με τον Γιώργο Καραμίχο και την Ελισάβετ Μουτάφη.

Παράλληλα, η ΕΡΤ έχει μεταθέσει την προβολή της σειράς, «Η μεγάλη χίμαιρα» για το 2024 ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η σειρά, «Κάνε ότι κοιμάσαι» που σαρώνει φέτος την τηλεθέαση.

Τέλος, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον της σειράς, «τα Νούμερα», με τον Φοίβο Δεληβοριά να καταθέτει σύντομα μια νέα πρόταση ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και για την σειρά «Παραλία».

Όλες οι ειδήσεις

Ραλλία Χρηστίδου: Τέλος η πολιτική; Επιστρέφει στο τραγούδι;

Σασμός: Τέλος για το Πάσχα-Τότε επιστρέφει

Survivor All Star spoiler: Αυτά τα λεφτά πήρε η Ελευθερία Ελευθερίου-Ποιον θέλει νικητή