Μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης ψήνεται με επίκεντρο τη σειρά Έρωτας Φυγάς.

Μετά το οριστικό τέλος από το Open την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, η σειρά βρίσκεται σε τελικό, αλλά όχι οριστικό στάδιο συζητήσεων με τον ΑΝΤ1.

Αν η συμφωνία «κλειδώσει», θα είναι η πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά που μια σειρά ξεκινά τη σεζόν σε ένα κανάλι και μετακινείται αυτούσια και… αύτανδρη στη συχνότητα άλλου τηλεοπτικού σταθμού!

Η συμφωνία που βρίσκεται στα σκαριά είναι τριμερής και αφορά τον ΑΝΤ1, το Open και την εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες. Μέχρι στιγμής, το μόνο δεδομένο είναι το οριστικό τέλος της σειράς στο 71ο επεισόδιο, αντί για τα 110 για τα οποία είχε υπογραφεί συμφωνία.

Πότε λοιπόν θα δούμε τη συνέχεια της σειράς εποχής και τι αλλαγές θα φέρει στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, αν τελικά ευοδωθεί το deal; Το κανάλι του Αμαρουσίου θα πιάσει το νήμα της ιστορίας από το 72ο επεισόδιο, με στόχο αυτό να γίνει από τα μέσα Ιανουαρίου.

Η πρεμιέρα, ωστόσο, ενδέχεται να μη συμπέσει με την επαναφορά όλων των σειρών μετά το διάλειμμα των εορτών και να πάει τελικά για λίγο αργότερα. Παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα για ριζικές αλλαγές στην prime time του ΑΝΤ1 με την έλευση της σειράς , κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Η Μάγισσα, που επιστρέφει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, παραμένει αμετακίνητη στη θέση της στο slot των 21:00 και για τρία επεισόδια την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται στον ΑΝΤ1 θέλει τη σειρά Έρωτας Φυγάς να αξιοποιείται για να ενισχύσει την prime time του Σαββατοκύριακου, με μετάδοση κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00.

https://youtu.be/QFj8cI8FoJg

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Το μυστικό της Μαρίας αλλάζει τα πάντα στην ιστορία

Γήπεδα: Εισιτήρια μέσω πλατφόρμας και υποχρεωτική ταυτοπροσωπία απο το gov.gr

Το προξενιό της Ιουλίας: Φορτώνει το παιδί στον Γιωργίκη