Πρόωρο τέλος για τη σειρά Έρωτας Φυγάς έγραψε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN. Όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ της εκπομπής, Happy Day και της Τίνας Μεσσαροπούλου θα υπάρχει πρόωρο τέλος του σίριαλ και το τηλεοπτικό κοινό δεν θα δει ολοκληρώνεται η σειρά, αφού το κανάλι δεν ανανεώνει, δεν προχωράει σε νέα επεισόδια λόγω ελλείψης χρημάτων.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, οι συντελεστές της σειράς ενημερωθήκαν την περασμένη Τετάρτη μέσω mail ότι σταματούν και τι έχει συμβεί.

«Μια τεράστια επιτυχία της σεζόν, μια σειρά που θα ήθελαν πάρα πολλοί, ο «Έρωτας φυγάς» δυστυχώς αμέσως μετά τις γιορτές κατεβάζει αυλαία, ξαφνικά, με πρόωρο φινάλε. Οι τηλεθεατές δεν θα έχουν την χαρά και την τύχη να δούνε πως ολοκληρώνεται αυτή η σειρά.

Είναι μία παραγωγή την οποία θα έπρεπε να είχε αναλάβει, απ’ ότι καταλαβαίνω η BarkingWell αλλά δε θέλησε να την αναλάβει λόγω κόστους, γιατί ήταν υπέρογκο το ποσό. Το λέω επειδή ανέλαβε το ψυχαγωγικό κομμάτι. Δεν μπήκε σ’ αυτή τη διαδικασία. Χθες ενημερώθηκαν και οι συντελεστές της σειράς ότι δεν θα συνεχίσει. Μάλιστα, υπάρχει και ένα mail που διακινήθηκε και λέει ότι παρά τα δημοσιεύματα και πάρα τις φωνές μέσα στο Open που έλεγαν ότι δεν ισχύει, τελικά τα πιο εφιαλτικά σενάρια επιβεβαιώνονται» ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Δεν γίνεται να συνεχιστεί σε άλλο κανάλι διότι είναι τέτοιο το κόστος της αγοράς των δικαιωμάτων που ενώ ο ΑΝΤ1 προσπάθησε να την πάρει τη σειρά δεν γίνεται ούτε αυτό. Η παραγωγή πληρώνει κανονικά τους ηθοποιούς και το κανάλι οφείλει τεράστια ποσά στην εταιρεία παραγωγής».

 

OPEN: Έτσι τελείωσε τον Έρωτα Φυγά