Ο «Έρωτας Φυγάς» η καθημερινή σειρά του OPEN που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν, μας αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που κατέγραψε ρεκόρ τηλεθέασης.

Το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο για φέτος και οι καταιγιστικές εξελίξεις έφεραν τον «Έρωτα Φυγά» στην πρώτη θέση της  ζώνης του με ποσοστό 22,1% στο γενικό σύνολο, και 16% στο δυναμικό κοινό 18-54.
Η δραματική σειρά εποχής του OPEN, με τη δυνατή ιστορία, την ιδιαίτερη κινηματογραφική αισθητική, το πολυπρόσωπο καστ και τους διακεκριμένους συντελεστές, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, διαγράφοντας μια σταθερά και εντυπωσιακά ανοδική πορεία, από το ξεκίνημα της μετάδοσής της, μέχρι και το τέλος της πρώτης σεζόν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, ο «’Ερωτας Φυγάς» τερμάτισε πρώτος στη ζώνη προβολής του για το μήνα Ιούνιο με μερίδιο τηλεθέασης 19,7% στο σύνολο του κοινού και 12,7% στο δυναμικό κοινό 18-54. Ακόμα υψηλότερα ποσοστά πέτυχε στις γυναίκες, με το μερίδιο τηλεθέασης να είναι 24% για τον μήνα Ιούνιο.

Από το πρώτο επεισόδιο στις 19.09.2022 έως και το φινάλε στις 23.06.2023, η σειρά σημείωσε μέσο όρο σεζόν 15,6 % στο σύνολο του κοινού και 18,3 % στις γυναίκες, ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό, είχε συνολικό μερίδιο 22,4 %. Υψηλά είναι τα ποσοστά της και στους άνδρες σημειώνοντας μέσο όρο 13,2 ενώ σε επιμέρους κοινό μέχρι και 14,3% .
Ο «Έρωτας Φυγάς», συνεχίζει και του χρόνου με ένα συναρπαστικό δεύτερο κύκλο που θα φέρει νέα πρόσωπα, νέα πάθη και νέες προκλήσεις για όλους τους ήρωες. Δυνατή πλοκή, μυστήριο, ίντριγκα και φυσικά ο έρωτας θα πρωταγωνιστήσουν και την επόμενη σεζόν στην καθημερινή σειρά του OPEN.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Λευτέρης απειλεί τον Ευθύμη για το φόνο Ξαξίρη-Τρέμει ότι θα αποκαλυφθεί ο Βαγγέλης

Τι ισχύει με τον Χουάνγκ και την πώλησή του

Survivor: Ο Βασάλος ανακοινώνει ότι είναι χωρισμένος-Με ποιες πήγε στη… ζούγκλα-Πολλά μάτια, όρεξη μηδέν!