«Φυγή» του OPEN από τη μυθοπλασία και στροφή αποκλειστικά σε ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές και ριάλιτι σηματοδοτεί η απόφαση να κοπεί ξαφνικά ο «Έρωτας φυγάς».

Η καθημερινή σειρά εποχής, που διανύει τη δεύτερη σεζόν σημειώνοντας διπλάσια τηλεθέαση από τον μέσο όρο του σταθμού, θα ολοκληρωθεί πρόωρα στα 110 επεισόδια, από τα 180 που περιελάμβανε όλη τη σεζόν.

Όπως αναφέρει η RealNews, σε συνάντηση που πραγματοποίησε η διοίκηση του καναλιού με την εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες, ανακοίνωσε την απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία και να τραβήξει την ρίζα στα 100 επεισόδια, που αποτελούν το μίνιμουμ γκαραντί της αρχικής συμφωνίας, επικαλούμενη λόγους έλλειψης οικονομικής ρευστότητας.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν καθυστερήσεις και προβλήματα στη ροή των πληρωμών, που οδήγησαν στην απόφαση για το άδοξο τέλςο.

Για να υπάρξει ένα ομαλό φινάλε, δόθηκαν άλλα 10 επεισόδια κι έτσι ο Έρωτας φυγάς θα ρίξει αυλαία στα 110 επεισόδια την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου.

Όσο για το αν θα συνεχίσει σε άλλο κανάλι; Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται ήδη σε επαφές με ενδιαφερομένους, ενώ φέρεται να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Alpha και το Mega.

Όλες οι ειδήσεις

Άντα Παπανδρέου: Αυτός είναι ο νέος γοητευτικός σύντροφος της

Μάρκος Σεφερλής: Ξεκινάει γυρίσματα για νέα κωμική σειρά

Ολυμπιακός: Κάτι «τρέχει» με Καμάρα