Η δραματική σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αφού φαίνεται ότι φεύγει από το σταθμό.

Όπως ανέφερε ο Αλ. Κατσαρίδης στην εκπομπή Fay’s Time του ΣΚΑΪ, η σειρά φαίνετα να εκτροχιάζεται και πάλι μιας και μετά την κρίση του καλοκαιριού, συνεχίζονται τα προβλήματα.

Σύμφωνα με τον  δημοσιογράφο, η σειρά το περασμένο καλοκαίρι κόντεψε να φύγει από το κανάλι για άλλο σταιθμό. Αυτό όμως δε συνέβη αφού υπήρξε συμφωνία με τον υπεύθυνο του ψυχαγωγικού προγράμματος, τον Νίκο Κοκλώνη τουλάχιστον για 100 επεισόδια. Όμως τώρα υπάρχει και πάλι πρόβλημα.

Φτάνοντας αισίως στα 60 επεισόδια, τόσο το κανάλι όσο και η εταιρεία παραγωγής, έπρεπε να απαντήσει στην εταιρεία παραγωγής του Έρωτα Φυγά μέχρι τέλη Οκτώβρη αν τελικά θα συνεχιστεί.

Αυτό όμως δεν έχει γίνει και μάλλον δε θα δωθεί μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Άρα τα επεισόδια που έχουν γυριστεί θα φτάσουν μέχρι τέλη Γενάρη.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Κατσαρίδη, κανείς από τους ηθοποιούς δε γνωρίζει τι θα γίνει και από κει και πέρα περιμένουν να δουν αν θα βρεθεί η χρυσή τομή να συνεχιστεί στο κανάλι ή αν θα βρεθεί σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

OPEN: Δείτε το ρεπορτάζ