Επιστρέφει στην τηλεόραση η Μαίρη Συνατσάκη Δημοσιογράφοs, επιχειρηματίαs. blogger, youtuber και influencer. Ολα τα κάνει η Μαίρη Συνατσάκη και μάλιστα αποφάσισε στις παραπάνω ιδιότητεs να προσθέσει ακόμα μία. Αυτή τηs παρουσιάστριαs, που τηs είχε λείψει τα τελευταία χρόνια. Λέγεται λοιπόν πωs η αεικίνητη αλλά εγκυμονούσα Μαίρη έχει ήδη κάνει επαφέs με την ΕΡΤ και την ερχόμενη σεζόν θα παρουσιάσει εκπομπή στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που Θα την πλαισιώσουν, όμωs υποψιαζόμαστε πως καθώs η ίδια είναι λάτρηs τηs μόδαs, τηs μουσικά, του στυλ και του πολιτισμού, Θα φέρει στην ομάδα τηs άτομα ικανά να σχολιάζου’ όλα τα παραπάνω. Η αλήθεια είναι πωs η Μαίρη θα είναι μια καλή πρόταση για το καναλι αφου η περσινήεπιλογή που έκαναν με Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο δεν τουs βγηκε σε κακό.

Ωστόσο τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και η πανέμορφη Μαίρη ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος ουδείς γνωρίζει την πορεία των σχεδίων της!

Η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση στα social media ότι είναι για πρώτη φορά έγκυος και όπως είναι φυσικό είναι πανευτυχής στο πλευρό του αγαπημένου της Ίαν Στρατή! Η γνωστή blogger το τελευταίο διάστημα είχε χαθεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση μίλησε μαζί τους στο Instagram.

«Λοιπόν ξεπερνάω αυτή την μικρή αμηχανία που μου έχει δημιουργηθεί δυο μέρες τώρα, επειδή ξέρετε τώρα κάτι που δεν ξέρατε εδώ και μήνες και είναι σαν… νιώθω έτσι! Την ξεπερνάω! Αναφέροντας την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας δεν έχει κίνηση! Έφτασα σε χρόνο ντε ντε στο γραφείο και βρήκα να παρκάρω! Όπου και αν έχετε πάει, να έχετε καταπληκτική διακοπή! Εγώ τώρα εδώ… Δεν ξέρω τι content θα κάνω… Ό,τι είναι να κάνω, θα κάνω» είπε η αεικίνητη εγκυμονούσα!