Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας αναφορικά με τον Λάκη Λαζόπουλο και το χιούμορ του σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη στη σημερινή εκπομπή Mega Καλημέρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει στην εκπομπή Το Πρωινό την Τρίτη (5/3) «Το είπα και προχθές ότι ο Λάκης Λαζόπουλος εν πολλοίς εκτελούσε χαρακτήρες και δεν έκανε σάτιρα όταν ήταν στα πολύ δυνατά του. Τα πολλά τελευταία χρόνια είναι στα κάτω του ο άνθρωπος. Τα ανέμπνευστα αστεία που να φτάσει εκεί πάνω και να μου ρίξει μπουνιά στο μάτι κι άλλα τέτοια γελοία και παιδαριώδη αστεία. Ούτε ως παιδιά δεν τα έκαναν οι ευφυείς άνθρωποι. Αδικούν το μεγαλείο του μυαλού και το ταλέντο της υποκριτικής του κ. Λάκη Λαζόπουλο. Τον αδίκησε αυτό το χιούμορ».

Ωστόσο η παρουσιάστρια του πρωινού είχε άλλη άποψη αφού είπε:

«Θα ξεχάσω εγώ τον χαμό που γινόταν στο Δημοτικό Θέατρο, που ήταν από κάτω η Ανθούλα και ξεκαρδίζονταν όλοι; Παρουσιαστές και πολιτικοί ήταν από κάτω και τον παρακολουθούσαν. Τα ξεχνάμε αυτά; Δε μπορούμε να μειώνουμε μία εποχή που μεσουρανούσε ο Λαζόπουλος και να θυμόμαστε μετά από 15 χρόνια ότι το χιούμορ ήταν ξεπερασμένο, σε μία εποχή που έκανε 70%» ενώ πρόσθεσε ότι: «Δεν είναι χιούμορ αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος. Χιούμορ κάνουν ή προσπαθούν να κάνουν κάποιες εκπομπές που εμείς -κακώς- βαφτίζουμε σατιρικές πολλές φορές. Ο Λαζόπουλος έκανε σάτιρα. Αυτή είναι η σάτιρα. Και η σάτιρα, από τότε που θυμόμαστε το DNA μας, αυτό το σκοπό είχε».

 

Ελεονώρα Μελέτη: Όσα είπε για Λιάγκα και Λαζόπουλο