Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό ήταν η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής μίλησε για το τέλος της εκπομπής της αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, δε θέλησε να επεκταθεί.

«Δεν έχω αφήσει την τηλεόραση, η τηλεόραση είναι η δουλειά μου. Έχω ακόμα συμβόλαιο με το Mega, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Ενημερώθηκα για την ολοκλήρωση της εκπομπής από τον κύριο Κώστα Σούσουλα την ώρα που ενημερώθηκαν και οι άλλοι. Και μάλιστα μπορεί να αποδειχθεί και από την αντίδρασή μου, η οποία ήταν εξαιρετικά συγκρατημένη. Προσπάθησα να την ελέγξω, τα κατάφερα.

Όπως επίσης, ενημερώθηκα μετά από τη Φλορίντα ότι θα τελειώσει η εκπομπή δύο μέρες νωρίτερα απ’ ότι μάς είχε ανακοινωθεί. Δεν λέω ψέματα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω ψέματα, χρησιμοποιώντας και ονόματα από αγαπημένα στελέχη του σταθμού», είπε.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι: «Έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο και τα νούμερα, δεν ήταν τα αναμενόμενα. Είναι δυνατόν; Λες να υπήρχε μια εκπομπή που κάνει τηλεθέαση και να θέλει ο σταθμός να την εξαφανίσει τελείως; Αν έκανε τηλεθέαση, θα βρισκόταν μια άλλη φόρμουλα, όπως πέρυσι. Εγώ ξέρω τους λόγους που η εκπομπή δεν έκανε τηλεθέαση και τους έχω επικοινωνήσει στο σταθμό, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι για να τα μοιράζεσαι δημόσια και δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ».

Ελεονώρα Μελέτη: Όσα είπε στον Γιώργο Λιάγκα