Η ταλαντούχα χορεύτρια και ηθοποιός, Έλενα Τοπαλίδου, φωτογραφίζεται και μιλά στο περιοδικό ΟΚ, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στις περιπέτειές της με την νευρική ανορεξία.

Η ίδια είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Νίκο Κουρή και μαζί έχουν αποκτήσει έναν υπέροχο γιο, τον Πέτρο. Φέτος θα την απολαμβάνουμε τηλεοπτικά στη νέα δραματική σειρά της ΕΡΤ, «Μια νύχτα του Αυγούστου», όπου θα υποδύεται τη διευθύντρια της Τρούμπας.

Στη συνέντευξή της λοιπόν μίλησε για αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, όπου όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το φαγητό ήταν ο χειρότερος εχθρός της.

«Η μητέρα μου ήταν πάντα δίπλα μου, ατζέντισσα. Και σε πρόβες και στις παραστάσεις». Στην εφηβεία άρχισε να μην της αρέσει το σώμα της. Ήθελε να έχει πιο μακριές γάμπες, πιο αδύνατα άκρα, άλλο κορμό.

«Μικρή ήμουν ένα παχουλό παιδί που έτρωγε με λαιμαργία. Αργότερα άρχισαν οι διατροφικές διαταραχές. Έπρεπε να κάνω δίαιτες και να μην τρώω. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου. Βασανιζόμουν.

Και ταυτόχρονα ήμουν λαίμαργη με τους ανθρώπους, τις σχέσεις, τους γύρω μου. Και κάπως έτσι ήμουν τρομερά εγκλωβισμένη για 17 ολόκληρα χρόνια. Τώρα πια το φαγητό δεν είναι ο χειρότερος εχθρός μου, όπως ήταν μια ζωή», δήλωσε.