Εκτός Υπηρεσίας: Τέλος από ΑΝΤ1-Δείτε γιατί!- Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1, για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, αποφάσισαν να επενδύσουν μόνο σε τρεις ελληνικές σειρές.

Μία εξ αυτών είναι η κωμωδία «Εκτός υπηρεσίας», σε σενάριο Μάκη Πιτταρά και Θωμά Τσαμπάνη και σκηνοθεσία Βασίλη Κεχαγιά, με το καστ να αποτελείται από τους Πάνο Βλάχο, Βασιλική Ανδρίτσου, Άνδρη Θεοδότου, Νίκο Ορφανό κ.ά. Μόνο που η εν λόγω πρόταση, από την πρεμιέρα της μέχρι και την ημέρα που διακόπηκε προσωρινά λόγω του Μουντιάλ, δεν σημείωσε τα επιθυμητά ποσοστά τηλεθέασης, με αποτέλεσμα να μειωθεί ο αρχικά εγκεκριμένος αριθμός επεισοδίων και όχι μόνο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ενώ οι συντελεστές της σειράς κάνουν κανονικά τα γυρίσματα των επεισοδίων που έχουν απομείνει για να αποδεσμευτούν, οι ιθύνοντες δεν έχουν προγραμματίσει την επαναφορά της από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, όπως ακριβώς έχουν κάνει για τις άλλες δύο σειρές του σταθμού όπως είναι οι «Παγιδευμένοι» και η κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;».

Απ’ ό,τι μαθαίνουμε, σκέφτονται να την επαναφέρουν λίγο καιρό μετά στο πρόγραμμά τους και κάπως έτσι οι ήρωες της σειράς να αποχαιρετήσουν οριστικά το κοινό.

Εκτός υπηρεσίας: Δείτε το τελευταίο τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

 

Survivor All Star: Οι καλύτεροι επέστρεψαν-Όλες οι αλλαγές!

Ολυμπιακός: Δεν άρεσε στον Μαρσέλο όσα γίνονται

Τρία Μίλια: Αυτό τρομάζει τον Στέφανο!