Μετά την επιτυχία που σημείωσε το Dragons’ Den, στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν ήδη το Dragons’ Den 2 το οποίο αναμένεται να προβληθεί τον προσεχή Οκτώβριο.

Με φόρα από το φινάλε της εκπομπής για φέτος πριν από λίγες μέρες ο προγραμματισμός για τη συνέχεια έχει ήδη αρχίσει καθώς από τον ΑΝΤ1 έχει ανάψει το πράσινο φως για δεύτερο κύκλο στην πρωτότυπη εκπομπή.

Το ριάλιτι επιχειρηματικότητας με παρουσιαστή και συμπαραγωγό τον Σάκη Τανιμανίδη θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του Dragons’ Den 2 τον Μάιο με στόχο να προβληθεί από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ήδη οι συμμετοχές ατόμων που επιθυμούν να ζητήσουν τη χρηματοδότηση για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα είναι υπεράριθμες. Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτές μάλιστα πρόκειται για γυναίκες.

Οι αλλαγές όμως δε θα λείψουν από τον επόμενο κύκλο. Οι «Dragons» που επιλέχθηκαν φέτος είχαν απόλυτη χημεία και η επιλογή τους κρίθηκε επιτυχημένη ωστόσο θα έχουμε μία σίγουρη αποχώρηση ενώ αναμένεται να γίνει ακόμη μία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η RealNews που κυκλοφορεί, ο Πολ Ευμορφίδης δε θα βρίσκεται στο ριάλιτι του χρόνου με την άλλη πιθανή αποχώρηση να μην είναι ακόμη γνωστή. Στο συγκεκριμένο project οι αλλαγές στους «Dragons» είναι συχνές και συμβαίνουν συχνά και στο εξωτερικό καθώς πρόκειται για επενδυτές που επενδύουν και όχι για άτομα που αμείβονται.

https://youtu.be/1lZQvg-dopo

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Χαμός στον Alpha με τις μέρες προβολής – Τι συμβαίνει

Ξεκινά το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων – Πώς θα λειτουργήσουν τη Μεγάλη Εβδομάδα

Dragons’ Den: Τέλος όπως το ξέραμε από τον ANT1