Δύσκολα θα ξεχάσσει την φετινή τηλεοπτική χρονιά το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια, Δούκισσα Νομικού μετά την άδοξη λήξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ωστόσο αυτό δεν είναι και το μόνο «πλήγμα» που δέχτηκε η παρουσιάστρια αφού όπως φαίνεται, δεν τα βρήκαν ούτε με το κανάλι του Αμαρουσίου σε άλλο επίπεδο συνεργασίας. Και μπορεί το Δελτίο Τύπου του καναλιού να ανέφερε ότι η Δούκισσα «παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1» όμως μάλλον δεν ήταν και τόσο αγαπητό αν κρίνουμε από τη σημερινή αποκάλυψη που έκανε η ίδια.

Αν και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έγιναν προσπάθειες για να αξιοποιηθεί κάπου αλλού στη ζώνη του σαββατοκύριακου είτε σε ζωντανή είτε σε μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, τελικά η συνεργασία δεν ευοδώθηκε.

Η ίδια όμως είπε ότι δεν υπάρχει πλέον καμία δέσμευση με το κανάλι. Μάλιστα όπως είπε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Γιάννης Πουλόπουλος, το ίδιο είχε κάνει και με το Super make over στον ΣΚΑΪ.

«Δεν είμαι κάπου αν αυτό με ρωτάτε» είπε η Δούκισσα Νομικού η οποία επισήμανε ότι δε θέλει να επιστρέψει κάπου τηλεοπτικά. Επιπλέον και προς τιμήν της, δεν είπε τίποτα για το λόγο για τον οποίο απομακρύνθηκε από το κανάλι.