Ωραίο τρόπο είχε ο πασίγνωστος δημοσιογράφος που αποφάσισε να μας αποδείξει πόσο αντι ΣΥΡΙΖΑ είναι χρησιμοποιώντας τον όρο «ψοφίμι» για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Γνωστός για τα πολιτικά του φρονήματα ο Δημήτρης Οικονόμου του ΣΚΑΪ χρησιμοποίησε έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο προκειμένου να μιλήσει για τα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων εικοσιτετραώρων και την πιθανή εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην αρχηγία του κόμματος.

Σε σχόλιο του Βαγγέλη Παπαδημητρίου για το αν όλος ο κόσμος που πήγε να ψηφίσει στέλνει μήνυμα ότι θέλει μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, μήνυμα που έχει αποδέκτη και την κυβέρνηση, ο Δημήτρης Οικονόμου είπε:

«Όχι, στέλνουν μήνυμα ανασύνταξης του κόμματός τους το οποίο ήταν ψοφίμι. Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη, και αναστήθηκε. Δεν ήταν μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό είναι το ψοφίμι που επέπλεε και ξαφνικά ήρθε κάποιος και το τράβηξε στη ζωή, ο οποίος είναι ο Κασσελάκης. Τι μήνυμα θα στείλουν αυτοί στον Μητσοτάκη; Αυτό θα το δείξουν οι εκλογές Βαγγέλη! Σε μία εσωκομματική διαδικασία τι μήνυμα να στείλεις;».

Στέφανος Κασσελάκης: Μπερδεμένος με τις ομάδες-Άλλη υποστηρίζει στο μπάσκετ και άλλη στο ποδόσφαιρο!

Δημοσιογράφος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «ψοφίμι»

Όλες οι ειδήσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έκανε απίστευτη γκάφα με Κασσελάκη

Το απίθανο με τον Σισέ και την μεταγραφή του!

Φήμη-βόμβα για Κοκλώνη και Σαββίδη!