Ο Δημήτρης Σταρόβας συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο γνωστός μουσικός υποβάλλεται σε λογοθεραπεία, μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την ομιλία του από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, ενώ προ ημερών είχε πάθει και κολπική μαρμαρυγή.

Όπως είπε στο «Πρωινό η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή του ANT1 ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναμένεται να πάρει εξιτήριο το επόμενο 48ώρο αν και εφόσον τα αποτελέσματα από τον εργαστηριακό έλεγχο είναι καλά.

«Πιστεύω ότι μεθαύριο το πολύ ο Δημήτρης Σταρόβας μετά τον εργαστηριακό έλεγχο θα πάει σπίτι του. Πρέπει να βρούμε και τη θεραπεία που ταιριάζει στον οργανισμό του, να σταθεροποιηθεί και να πάει σπίτι του. Βρίσκεται στην Καρδιολογική, τον παρακολουθούν από την Νευρολογική» τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί είναι πως η αρτηριακή πίεση του Δημήτρη Σταρόβα παραμένει υψηλή, ωστόσο ανταποκρίνεται θετικά.

Πλέον, σύμφωνα και με την πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναμένεται να πάρει εξιτήριο το επόμενο 48ώρο, αν και εφόσον τα αποτελέσματα από τον εργαστηριακό έλεγχο είναι καλά.

 

Δημήτρης Σταρόβας: Τότε θα πάρει εξιτήριο