Μετά το χαμό που προκλήθηκε από παλαιότερη δήλωσή του, και την απόφαση να αφαιρεθεί από το Ευρωψηφοδέλτιο, ο Δημήτρης Παπανώτας επέστρεψε στην παρέα του Happy Day.

Ωστόσο η παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, Δανάη Μπάρκα, θέλησε να σχολιάσει τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με τον πανελίστα αφήνοντας… μπηχτές!

«Ενώ δεν συμφωνώ με πάρα πολλές απόψεις του κυρίου Παπανώτα και έχω εντοπίσει ότι δεν είμαι από τις… αδυναμίες του, εμένα λίγο όταν συμβαίνει κάτι στη ζωή ενός ανθρώπου και υπερθεματίζουμε όλοι στα social media σε σημείο οριακά ανθρωποφαγικό δεν με βρίσκει σύμφωνη», είπε στην αρχή του θέματος η παρουσιάστρια.

«Το να τον στήνουμε τώρα στη γωνία – ακόμα κι αν το έχει κάνει ο ίδιος στο παρελθόν για κάποιους ανθρώπους – δεν μου αρέσει να το βλέπω, γιατί γινόμαστε κάτι που δεν θα μας άρεσε να μας το κάνουν. Ενώ συμφωνώ με τη Μπέττυ απόλυτα σε αυτό που είπε για την ηλικία και την καριέρα, το να στήνεται ένας άνθρωπος στον τοίχο, νιώθω ότι ξεχνάμε την ανθρωπιά μας»

«Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει την ευθύνη των όσων έχει δηλώσει όλα αυτά τα χρόνια. Η διαγραφή όμως άργησε να γίνει. Για κάποιους ανθρώπους ίσως να μην έπρεπε καν να είναι σε ένα ευρωψηφοδέλτιο»,είπε ολοκληρώνοντας για να πάρει την μάλλον απάντηση ισορροπίας του Άρη Καβατζίκη ο οποίος είπε ότι:

«Εγώ για ακόμη μια φορά θα πω ότι η τηλεόραση κάνει τη δουλειά της, όλοι συζητάμε τα θέματα της επικαιρότητας αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο κύριος Παπανώτας δεν φέρει καμία ευθύνη αλλά όλη την ευθύνη την έχει το κόμμα».

Δημήτρης Παπανώτας: Δείτε όσα είπε η Δανάη Μπάρκα