Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στο πάρτι του Down Town που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (26/6) και μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ δε δίστασε να απαντήσει στο υπονοούμενο της Κατερίνας Καινούργιου για το αν θα έχει δική του εκπομπή από β’ μισό της σεζόν.

«Με τιμά, αλλά δεν το επιδίωξα κι από ένα σημείο και μετά νιώθω άβολα. Ναι γουστάρω (σ.σ. που ασχολούνται με το τηλεοπτικό του μέλλον), αλλά νιώθω κι άβολα. Τώρα όσον αφορά το δική μου εκπομπή, δεν είναι κάτι που θα βγω και να λέω ότι θέλω δική μου εκπομπή. Το επόμενο βήμα ως εξέλιξη στη δουλειά, νομίζω ότι αυτό θέλουν όλοι.» είπε αρχικά ο παρουσιαστής που φέτος ήταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη.

«Με την Κατερίνα Καινούργιου μιλάμε και ξέρουμε ότι ό,τι σκέφτεται το λέει, έτσι αφιλτράριστο. Στην τελική παιδιά, αν ισχύει, να σας πω την πλήρη αλήθεια με το κανάλι μου έχει να κάνει ή με το κανάλι που ενδεχομένως έκλεισα. Εκείνο θα προσβάλει όχι εμένα. Την έχω κάνει την επιλογή μου. Κάνουμε τον σταυρό μας κι ο Θεός βοηθός και να πάνε όλα καλά» πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δείτε το απόσπασμα