Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στο νοσοκομείο μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, έχει αποσωληνωθεί και αναμένεται η σταδιακή ανάκτηση των αισθήσεών του. Ο τραγουδιστής παρουσιάζει μικρή βελτίωση στην υγεία του και σύμφωνα με την πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, έχει ανταποκριθεί σε επώδυνα ερεθίσματα. Ο τραγουδιστής εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ύστερα από το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US, σχεδόν τρεις μήνες πριν.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.
«Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα είναι σταθερή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά κανονικά. Γίνονται καθημερινά εξετάσεις, θέλει πολύ χρόνο. Επειδή αυτές οι καταστάσεις είναι δύσκολες, δίνουμε πολύ χρόνο στον ασθενή και από εκεί και πέρα εξαρτάται από τον οργανισμό του πόσο θα εξελιχθεί», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

«Οι γιατροί ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν, ό,τι πρέπει να κάνουν θα συνεχίσουν να το κάνουν. Περιμένουμε να δούμε όλοι μια καλύτερη κατάσταση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα».

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται από τέλη Μαρτίου στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις πρόβες του J2US.

Δημήτρης Κόκοτας: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή