Ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα πριν τρεις μήνες και ενώ βρισκονταν στα γυρίσματα του talent show «Just2 of us».

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του αγαπημένου τραγουδιστή, βρίσκεται η οικογένειά του, όπως η σύζυγος και το παιδί τους και η αδελφή του Έλλη.

Η Έλλη, μίλησε σήμερα (27.06.2024) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», για την κατάσταση της υγείας του αδελφού της.

«Η κατάστασή του είναι σταθερή, θέλουμε κάθε μέρα να γίνεται και καλύτερα, ώστε στο τέλος να πάει στο σπίτι του. Καθένας είναι διαφορετικός, όπως και ο κάθε οργανισμός ξεχωριστά. Περιμένουμε να γίνει καλά, για να πάει στο σπίτι του, στο παιδί και στη γυναίκα του.Πάω τον βλέπω, του λέω αυτά που έχω να του πω. Περιμένουμε. Η γυναίκα του περιμένει και το παιδί του. Κι εγώ περιμένω να πάρει το χρόνο του» είπε και πρόσθεσε: «Θα βάλω τα κλάματα. Περιμένω να γίνει καλά».

Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) και παρακολουθείται από ομάδα γιατρών οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις επιπλοκές που σημειώθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα, είχε μιλήσει και η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας του και είχε πει σχετικά πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

«Σας το έχω πει, είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω πει και από την αρχή. Υπάρχει μια σταθερότητα, όσον αφορά την κατάστασή του, την κλινική του εικόνα. Όμως, η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος. Υπάρχουν επιπλοκές, οι οποίες αντιμετωπίζονται από την αρχή. Θέλει τον χρόνο του και νομίζω ότι ο ίδιος ο οργανισμός είναι αυτός που πρέπει να αντιδράσει για να βελτιωθεί η κατάστασή του και να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Κόκοτας: Τι αποκάλυψε η αδερφή του