Ένα νέο project αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο ο ALPHA και πρόκειται να το εντάξει στο πρόγραμμά του από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ο λόγος για την αστυνομική σειρά «Διάφανη αγάπη», που βασίζεται στην αντίστοιχη ιταλική, με τίτλο «La Porta Rossa».

Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ένας παρορμητικός αστυνομικός που δεν ακολουθεί τις διαδικασίες ούτε τις οδηγίες που του υπαγορεύουν οι ανώτεροι του.

Τώρα καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του αφού αφορά την ίδια τη δολοφονία του. Στην πραγματικότητα, ο αστυνομικός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης που έκανε μόνος του, αλλά αντί να περάσει την κόκκινη πόρτα που οδηγεί στη μετά Θάνατον ζωή, επέλεξε να μείνει στον επίγειο κόσμο και να γίνει… φάντασμα για να βρει τον δολοφόνο του.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει παράλληλα να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι δικαστικός και σύμφωνα με κάποια οράματα που έχει, θα δολοφονηθεί από τον ίδιο δράστη.

Στην προσπάθειά του αυτή να βρει την αλήθεια, τον βοηθάει μια 17χρονη μαθήτρια η οποία ανακαλύπτει ότι μπορεί να επικοινωνήσει με τους νεκρούς.

O κεντρικός ήρωας έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη, που απολαύσαμε φέτος ως Μάρκο στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1.

Μαζί του όμως θα βρεθούν και οι Μιχάλης Σαράντης, Γιώργος Νούσης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νίκος Ψαρράς, Άννα Μόσχα, Μέγκι Σούλι.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor MEGA SPOILER: Έτσι θα κριθεί το έπαθλο με το αυτοκίνητο!

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του Μανούσου

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος από τη σειρά, πάει σε κωμωδία στην ΕΡΤ