Μία δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο στη Διάφανη αγάπη. Ενα όραμα, μια πόρτα που κλείνει χωρίς να τη διαβεί. Μοιρασμένος ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία. Γιατί το μόνο πράγμα που πήρε μαζί του είναι η αγάπη.

Ο κεντρικός ήρωας της νέας σειράς του καναλιού της Κηφισιά είναι ένας παρορμητικός αστυνομικός που δεν ακολουθεί τις διαδικασίες ούτε τις οδηγίες που του υπαγορεύουν οι ανώτεροί του. Τώρα καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του αφού αφορά την ίδια τη δολοφονία του. Στην πραγματικότητα, ο αστυνομικός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησης που έκανε μόνος του, αλλά αντί να περάσει την κόκκινη πόρτα που οδηγεί στη μετά θάνατον ζωή, επέλεξε να μείνει στον επίγειο κόσμο και να γίνει… φάντασμα για να βρει τον δολοφόνο του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει παράλληλα να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι δικαστικός και σύμφωνα με κάποια οράματα που έχει, θα δολοφονηθεί από τον ίδιο δράστη. Στην προσπάθειά του αυτή να βρει την αλήθεια τον βοηθάει μια 17χρονη μαθήτρια, η οποία ανακαλύπτει ότι μπορεί να επικοινωνήσει με τους νεκρούς. Είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει.

Μέσα σε όλο αυτά που συμβαίνουν υπάρχει ένας ακόμη συνάδελφός του που είναι φάντασμα και του στέκεται προκειμένου  να συνηθίσει τη νέα του κατάσταση. Ο ήρωάς μας ανακαλύπτει σύντομα ότι ο δολοφόνος του είναι πιθανότατα κι εκείνος αστυνομικός, διεφθαρμένος, ο οποίος συνδέεται με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών. Ωστόσο, όλοι στο τμήμα φαίνεται ότι έχουν κάτι να κρύψουν και είναι εν δυνάμει ύποπτοι.

Το φορμάτ της νέας αυτής παραγωγής μάς έρχεται από τη γειτονική Ιταλία. Πρόκειται για διασκευή της σειράς «La porta rossa» («Η κόκκινη πόρτα»). Τη διασκευή σεναρίου θα κάνει το συγγραφικό ζευγάρι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή και τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Σπύρος Ρασιδάκης. Την υλοποίησή της έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής Primavisione του Διονύση Παναγιωτάκη. Οσο για το καστ είναι πολυπληθές και αποτελείται τους Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκο Ψαρρά, Μιχάλη Σαράντη, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Μιχάλη Οικονόμου, Αννα Μάσχα, Γιώργο Νούση, Θοδωρή Αντωνιάδη, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπη
Χατζηδάκη, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρο Σταμούλη, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργο Ρούφα, Μάνο Τσούτη, Βασίλη Ζαϊφίδη.

Διάφανη αγάπη: Έρχεται στον ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Ξανά μαζί σε νέα σειρά πρωταγωνιστές του Σασμού

Τριετές συμβόλαιο για τον Hamilton στη Ferrari;

Σάκης Ρουβάς: Ατύχημα για τον τραγουδιστή- Έπεσε στη σκηνή (βίντεο)