Η Αθηνά Καμπάκογλου, η αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια της εκπομπής της ΕΡΤ2, Η Αυλή των Χρωμάτων, ξεσπά κατά της διοίκησης της ΕΡΤ μετά και το κόψιμο της εκπομπής της.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εφημερίδα Espresso και εμφανίζεται να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τη συμπεριφορά των ιθυνόντων της κρατικής τηλεόρασης.

 

«Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα που με αφορούν, ανάμεικτα συναισθήματα με πλημμύρισαν. Από τη μία θλίψη για την «υπεύθυνη» και «ειλικρινή» στάση της διοίκησης της ΕΡΤ, που προτιμά να την κάνει γνωστή μέσω διαρροών και ικανοποίηση από την άλλη για την ανυπαρξία στοιχείων όσων ισχυρίζεται. Τι επιδιώκει η διοίκηση της ΕΡΤ, να με στείλει στο ψυχιατρείο; Αν αυτό νομίζει, πλανάται πλάνην οικτράν.

Ποιος θα πιστέψει ότι αρνήθηκα όλα αυτά που δήθεν μου πρότεινε; Και στην αρχισυνταξία και στην παρουσίαση; Θα με ενοχλούσε τελικά το τρίτο πρόσωπο; Δεν έχω τέτοιου είδους ανασφάλειες κύριοι της διοίκησης. Συνεργάστηκα κατά καιρούς με πολλούς συναδέλφους και αυτοί, αν θελήσω, θα μιλήσουν για τη συνεργασία μας. Άλλωστε η προϊστορία καθενός μας είναι γνωστή τοις πάσι και μας συνοδεύει παντού! Απλά ψάχνετε δικαιολογίες για να στηρίξετε την απομάκρυνσή μου και δυστυχώς επιλέξατε τον πλέον ανήθικο τρόπο» ανέφερε η αγαπητή δημοσιογράφος.

Ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος παραμένει στη θέση του και, όπως λένε από την ΕΡΤ, αναζητούν να βρουν και τον δεύτερο παρουσιαστή για μια νέα μουσική εκπομπή. Μάλιστα υπάρχει σχετικό δημοσίευμα στο e-tetRadio.

Το ρεπορτάζ είχε ως εξής: «Με επιστολή που έστειλε στην ΕΣΗΕΑ, η παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια της εκπομπής “Αυλή των χρωμάτων” Αθηνά Καμπάκογλου στράφηκε εναντίον του Κωνσταντίνου Ζούλα με αφορμή πληροφορίες που έφεραν τον πρόεδρο της ΕΡΤ να προχωρά στην αντικατάστασή της μπροστά από τις κάμερες από την ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ΕΡΤ, από τη μεριά της, τα αρνείται όλα αυτά. Μάλιστα τονίζει ότι η ίδια είχε ενημερωθεί αναλυτικά και εγκαίρως για τις αλλαγές στην εκπομπή από τη Διεύθυνση Προγράμματος.

Στο μεταξύ, η εκπομπή μετακομίζει από την ΕΡΤ2 στην ΕΡΤ1 και θα είναι η μοναδική μουσική εκπομπή του καναλιού τους επόμενους μήνες, μιας και το “Μουσικό κουτί” θα βγει και πάλι στον αέρα το 2024. Επίσης, θα αλλάξει όνομα, πιθανότατα και concept».

 

Αθηνά Καμπάκογλου: Έξαλλη η δημοσιογράφος

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Fake news-Αυτός είναι ο πιο παλιός έρωτας της παρουσιάστριας

Viral: Ο Μιτρίτσα εκτελεί φάουλ και η μπάλα φεύγει εκτός γηπέδου! – Απίστευτο fail video

Survivor: Βαρύτατες καταγγελίες από πρώην παίκτρια-Έχω υποστεί bullying