Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, οι πρώην πλέον παρουσιαστές της εκπομπής Breakfast@Star μίλησαν στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και εξήγησαν, ο καθένας από την πλευρά του τους λόγους που κόπηκε η εκπομπή τους.

«Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν συνεχίζει η εκπομπή. Έτσι ήταν αυτά τα πράγματα. Δεν το θεωρούσαμε δεδομένο. Ήλπιζα ότι θα συνεχίσει. Ήταν κάτι που είχε γραφτεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει αμηχανία και από τις δύο πλευρές γιατί υπάρχει ανθρωπιά και από τις δύο πλευρές και συναισθήματα», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Ο Γιώργος Καρτελιάς, ο παρουσιαστής του «Breakfast@star» απάντησε για τους λόγους που οδήγησαν το κανάλι στην απόφαση να μη συνεχιστεί η εκπομπή την επόμενη χρονιά.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία σεζόν, ήταν ένα πολύ ωραίο μάθημα, ένα πολύ ωραίο πρωινό, μια νέα εμπειρία. Έχουμε κάτι στο μυαλό μας, μια ωραία ιδέα, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς, θα δούμε. Εγώ τα σκέφτομαι όλα από αύριο και μετά. Μπορεί να είμαι με την Ελίνα, αλλά μπορεί και όχι», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρτελιάς.

Ο Γιώργος Καρτελιάς είπε στη συνέχεια: «Άλλο είδαν και μας έφεραν και άλλο κάναμε, ίσως αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο. Η χημεία δεν μας βγήκε, ίσως ήθελε τη δεύτερη σεζόν. Αυτό που θέλανε, δεν το πετύχαμε, οπότε θεωρώ πως είναι δικαιολογημένο που μας σταματάνε. Το ότι δεν είχαμε χημεία είναι αυτό που μας είπαν, δεν είναι αυτό που λέω εγώ. Είναι λογικό να στεναχωριέσαι, πικραίνεσαι».

Ο πρώην οσονούπω, παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής Breakfast@star, Γιώργος Καρτελιάς, φέρεται να ετοιμάζει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα και μάλιστα με ένα πρόσωπο ιδιαίτερα γνώριμο στους τηλεθεατές!

Σε μία εποχή σκληρού ανταγωνισμού, οι δύο παρουσιαστές δε φάνηκαν να βρήκαν τη χρυσή τομή μεταξύ τους παρόλο που είχαν συνεργασία από τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΟΚ της Χαλκίδας. Μπορεί το κανάλι να τους παρείχε τα ανάλογα «εφόδια», αφού δύο από τα καλύτερα ριάλιτι ή αν προτιμάτε, διαγωνισμούς, ήταν υπό τη σκέπη του Star, ωστόσο τα νούμερα δεν είδαν την ανιούσα.