Οι κανόνες στο παιχνίδι του Star, Asia Express είναι πολύ αυστηροί για όλους! Πόσα θα πρέπει να πληρώσει κάποιος παίκτης αν αποφασίσει είτε να αποχωρήσει μόνος είτε αν παραβιάσει τους κανόνες και αποβληθεί;

Η Ρασέλ και η μητέρα της αποβλήθηκαν από το ταξιδιωτικό ριάλιτι αφού παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού.
Μητέρα και κόρη αποτελούν παρελθόν από το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι ενώ πριν μερικές εβδομάδες είχαν αποχωρήσει οικειοθελώς ένα ακόμη ζευγάρι, ο γνωστός Μαυρίκιος Μαυρικίου και η wife to be Ιλάειρα Ζήση.

Η Θεοδώρα – Ρασέλ που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και η μητέρα της, αποβλήθηκαν από την παραγωγή του ριάλιτι, επειδή παραβίασαν κάποιους από τους κανόνες του παιχνιδιού.

Την είδηση έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπη του OPEN,  «Open Weekend» ωστόσο, δεν εξακριβώθηκε ο κανόνας τον οποίον δεν υπάκουσαν μητέρα και κόρη, οι οποίες βρίσκονται επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εκπομπής, στην Ελλάδα βρίσκονται και ο Γιώργος Μαυρίδης με τη σύζυγό του Κρίστη Καθάργια, οι οποίοι αποχώρησαν κανονικά από το παιχνίδι.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, τα αυστηρά συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι παίκτες, διαφέρουν από ζευγάρι σε ζευγάρι, ενώ περιλαμβάνουν πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρώ στους παίκτες αν αποχωρήσουν οικειοθελώς ή αν παραβιάσουν τους κανόνες.

Τα πρόστιμα ξεκινούν από 20.000 ευρώ και φτάνουν τις 50.000 ευρώ, ανάλογα με το ζευγάρι, ενώ, επίσης, υπάρχει ρήτρα για την περίπτωση που οι παίκτες μιλήσουν οπουδήποτε πριν την αποχώρησή τους.

Ωστόσο, επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, η παραγωγή του παιχνιδιού είχε φροντίσει εκ των προτέρων να βάλει αναπληρωματικούς παίκτες.

Asia Express: Δείτε το βίντεο για την αποχώρηση της Θεοδώρας Ρασέλ